Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πώς έμεινε εκτός τηλεόρασης; Το χρονικό του διαζυγίου με τον Alpha


Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως τελικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν βρήκε τη χρυσή τομή με τη νέα διοίκηση του Alpha και τελικά το Πάμε Πακέτο ολοκληρώνεται.

Σύμφωνα με την Espresso, παρόλο που η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που είχε προτείνει πριν πολλά χρόνια τον συγκεκριμένο τίτλο για την εκπομπή, τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κανάλι μαζί με την εκπομπή της, ενώ η αντιπρόταση του Alpha δεν την ικανοποίησε και έτσι οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Να θυμηθούμε πως η παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει στον Alpha με μια πανομοιότυπη εκπομπή με τίτλο «Έχεις γράμμα» της οποίας σχεδόν μεσούσης της σεζόν τα διακαιώματα εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και βγήκε με νέα παρουσιάστρια, την Αλεξάνδρα Καπελετζή, ενώ εκείνη είχε παραμένει στον Alpha και μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο δημιούργησαν το «Πάμε πακέτο».

Ωστόσο, το δημοσίευμα κάνει λόγο και για γενικότερο αδιέξοδο στο τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Χατζηβασιλείου αφού περιμένοντας να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Alpha έβαλε στην άκρη άλλες προτάσεις που είχε και έτσι τώρα δεν έχει μια κλεισμένη συμφωνία για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα, εξέλιξη που μάλλον θα βρεθεί σύντομα αφού η ίδια και το «Πακέτο» αποδείχθηκαν αλύγιστα ακόμα και απέναντι στους πιο σκληρούς τηλεοπτικούς αντιπάλους, ο οποίοι ήταν αμέτρητοι στα σχεδόν 13 χρόνια της θητείας της στον Alpha.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr