Πρίγκιπας William: Θα υποστήριζα το παιδί μου αν ήταν ομοφυλόφιλο


Ο πρίγκιπας William βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες καλεσμένος σε μια εκδήλωση μιας LGBTQ οργάνωσης και δέχθηκε κάποιες προσωπικές ερωτήσεις.

Ο πρίγκιπας, ο οποίος γιόρτασε τα 37α γενέθλια την περασμένη εβδομάδα, βρέθηκε στην οργάνωση, Albert Kennedy Trust για να συνομιλήσει με μια ομάδα ατόμων, την οποία βοηθάει η εν λόγω οργάνωση.
O δούκας του Cambridge δέχθηκε μια ερώτηση για το πως θα αντιδρούσε αν κάποιο από τα τρία παιδιά του του ανακοίνωνε πως είναι ομοφυλόφιλο. Τότε ο πρίγκιπας χωρίς κανένα δισταγμό απάντησε:«Ξέρετε, το έχω σκεφτεί πολύ αυτό τον τελευταίο καιρό επειδή κι άλλοι γονείς μου έκαναν την ίδια ερώτηση. Πιστεύω πως δεν αρχίζεις να το σκέφτεσαι αυτό παρά μόνο όταν γίνεις γονιός και πιστεύω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό με την Kate έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε προετοιμασμένοι. Νομίζω πως η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σε όλα τα θέματα, προκειμένου να καταλάβουμε αν πρέπει να τους μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο θέμα και να βεβαιωθούμε πως στηρίζουμε το καθένα από αυτά».
Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα με ανησυχούσε καθόλου αν κάποιο από αυτά ήταν γκέι, αυτό που με ανησυχεί είναι το πώς θα αντιδράσουν όλοι οι υπόλοιποι και πως θα το πάρουν αλλά και την πίεση που θα πέσει επάνω τους».

ΠΗΓΗ: missbloom.gr