Η Universal Music Group, στην κορυφή των φετινών υποψηφιοτήτων για τα MTV VMAs

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία MTV Video Music Awards.Κυρίαρχοι καλλιτέχνες υποψηφιοτήτων είναι η Taylor Swift και η Ariana Grande, οι οποίες προτείνονται για δέκα βραβεία η καθεμιά. Ακολουθεί με 9 υποψηφιότητες και για πρώτη της φορά η Billie Eilish που διεκδικεί και τον τίτλο του "Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη". 

Oι Jonas Brothers είναι οι μοναδικοί καλλιτέχνες με υποψηφιότητα και στις 3 μεγαλύτερες κατηγορίες της βραδιάς και συγκεκριμένα για τις κατηγορίες "Καλύτερο Video Clip", "Καλλιτέχνης της χρονιάς" και "Τραγούδι της χρονιάς". 

Επίσης, η τραγουδίστρια Halsey είναι υποψήφια για 6 βραβεία MTV VMAs. 

Η Lady Gaga είναι επίσης από τους καλλιτέχνες της Universal Music Group, που έχουν προταθεί για 2 βραβεία MTV VMAs και συγκεκριμένα για το τραγούδι "Shallow" από την ταινία "A Star Is Born". 

Μπείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα, για να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες:
http://www.mtv.com/vma/vote 

Τα MTV Music Awards 2019 θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο "Prudential Center" του Newark του New Jersey  και θα μεταδοθούν ζωντανά από το παγκόσμιο δίκτυο του MTV σε περισσότερες από 180 χώρες. Οικοδεσπότης της τελετής απονομής θα είναι ο ηθοποιός και best-selling συγγραφέας Sebastian Maniscalco.