Νίκος Μουτσινάς: Τα κρίσιμα ραντεβού με το OPEN και η τελική απόφαση

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά; Έντονη είναι τις τελευταίες μέρες η φημολογία πως ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την τεράστια επιτυχία του "Για την Παρέα" στο ΟPEN, είναι έτοιμος να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να βρεθεί στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Τετάρτης, "Στη Φωλιά των ΚουΚου", ο Νίκος Μουτσινάς -το συμβόλαιο του οποίου δεν είχε ανανεωθεί μέχρι το τέλος της σεζόν- έχει ήδη πραγματοποιήσει δυο ραντεβού με τη νέα διοίκηση του OPEN, το ένα εκ των οποίων δεν είχε ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα. 

Παράλληλα, μια πρόταση από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να ενταχθεί ο παρουσιαστής στο δυναμικό του καναλιού από τη νέα σεζόν έπεσε στο τραπέζι, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να σχολιάζει πως σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται και επίσημα στον σταθμό του Φαλήρου, επισημαίνοντας πως είχε δεχθεί πρόταση από τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της εκπομπής του. 

"Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ είναι πολύ μαζεμένοι και προσπαθούν να περιφρουρήσουν την αλήθεια, ότι δηλαδή ο Μουτσινάς έχει κλείσει στον ΣΚΑΪ. Αυτό που σας λέω είναι πραγματικότητα. Σεβόμενοι τον τρόπο που θέλει να αποχωρήσει ο Μουτσινάς και να αποχαιρετήσει το κοινό του, προσπαθούν να το κρατήσουν μυστικό. Οι δικές μου πληροφορίες λένε πως έχουν δώσει τα χέρια ξεκάθαρα και πως ο Μουτσινάς είναι στον ΣΚΑΪ την ώρα που μιλάμε" ανέφερε ο δημοσιογράφος. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/61145_34dc19dab438a21ef7c9f06301c737ef.mp4 

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)