Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ κι ο Μισέλ Ουελμπέκ κάνουν θαλασσοθεραπεία στο "Thalasso"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκιγιόμ Νικλού συνεργάζεται με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ή τον Μισέλ Ουελμπέκ. Έχει κάνει τουλάχιστον δυο ταινίες με τον καθένα τους, αλλά είναι η πρώτη φορά που φέρνει τον έναν απέναντι στον άλλο σε μια ταινία που εξ αρχής δεν υπόσχεται μια παραδοσιακή εμπειρία.

Στο "Thalasso", ο Ντεπαρντιέ κι ο Ουελμπέκ βρίσκονται σε ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας στην Νορμανδία και καλούνται να αντέξουν όλες τις θεραπείες και τις περιποιήσεις που προσφέρει το κέντρο, αν και σύντομα απροσδόκητα γεγονότα θα ανατρέψουν την ρουτίνα της υποτιθέμενης χαλάρωσης τους. Ο Νικλού λέει ότι ήθελε να κινηματογραφήσει τους δύο πρωταγωνιστές του σε ένα παιγνιώδες φιλμ που θα τους έφερνε σε ένα περίκλειστο περιβάλλον και θα τους έφερνε αντιμέτωπους με μια σειρά από αλήθειες, βεβαιότητες αλλά και ψέματα. Και με τους πολλαπλούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει μια φαινομενικά αθώα εμπειρία, όπως για παράδειγμα την πιθανότητα να παγώσει το πέος σου κατά την διάρκεια της κρυοθεραπείας, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ. 


Πηγή: flix.gr ( Γιώργος Κρασσακόπουλος)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

32 επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική, γυμνή φωτογράφηση φιλοξενεί το περιοδικό "ADORE" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και άλλους 31 επώνυμους, οι οποίοι... βγαίνουν από τα ρούχα τους –για καλό σκοπό!

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Η Σούπα - Από τις 9 Μαρτίου στο θέατρο ΙΣΟΝ

"Φάγαµε σούπα γιατί όλοι ήµασταν πάνω στις µηχανές και τρέχαµε. Φάγαµε σούπα και δεν µας άρεσε. Δεν το δεχτήκαµε αυτό, αλλά την φάγαµε".