Πώς να δεις Netflix στο γραφείο χωρίς να σε απολύσουν

Βλέπεις τη σειρά με την οποία έχεις κόλλημα. Το Netflix βγάζει τον κύκλο που τόσο περίμενες και δεν προλαβαίνεις να τον δεις ολόκληρο σε ένα Σαββατοκύριακο. Δευτέρα πρωί τρώγεσαι, δεν θες να φας spoiler και η δουλειά είναι λίγο πεσμένη.

Ε, στα κενά διαστήματα που έχεις, το Netflix μαζί με το Google Chrome, σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείς τη σειρά σου, ενώ οι γύρω σου νομίζουν ότι εργάζεσαι. Το νέο extension του Google Chrome, ονομάζεται Netflix Hangouts και λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αφού κατεβάσεις την προσθήκη του Google Chrome και μπεις στο Netflix μέσω υπολογιστή, επιλέγοντας την προσθήκη του Chrome, βλέπεις ξαφνικά στην οθόνη σου μια βιντεοσυνομιλία με 4 παράθυρα, μόνο που το κάτω δεξιό παράθυρο είναι το μόνο με ήχο και φυσικά το μόνο που δεν προβάλλει κάποιο πρόσωπο από την... βιντεοκλήση. 

Το παράθυρο αυτό προβάλλει το επεισόδιο που έχεις διαλέξει και έτσι μπορείς έστω και σε σμίκρυνση να το παρακολουθήσεις, ενώ όσοι περνούν από πίσω σου καταλαβαίνουν ότι βρίσκεσαι στα μέσα μιας συζήτησης και λογικά θα απομακρυνθούν κιόλας για να μην σε ενοχλήσουν. Έτσι, αν είσαι καλυμμένος από την δουλειά που έχεις να παραδώσεις, μπορείς από την άλλη εβδομάδα να παρακολουθείς και τον τρίτο κύκλο του La Casa de Papel, την ώρα που όλοι βλέπουν πόσο προσηλωμένος είσαι στο πρότζεκτ σου. 

Πηγή: athensvoice.gr (Νίκος Παπαηλιού)