Πόπη Χατζηδημητρίου: Ο Μίνως Κυριακού, ο "Πρωινός Καφές" και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Καλοκαίρι #not για την Πόπη Χατζηδημητρίου και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για όλα.
Η πρώην παρουσιάστρια του "Πρωινού Καφέ" του ΑΝΤ1 μίλησε για τον τηλεοπτικό της πατέρα, Μίνω Κυριακού, με τον οποίο όπως είπε είχε μια ειλικρινή σχέση, δεδομένου πως όσο εκείνη βρισκόταν στον ΑΝΤ1 έχασε από τη ζωή τον πατέρα της. 

Σε ερώτηση για το ποιοι λόγοι την οδήγησαν να αποχωρήσει τότε από τον "Πρωινό Καφέ", η Πόπη Χατζηδημητρίου απάντησε πως δεν υπήρξε ποτέ θυμός, ενώ η συζήτηση που είχε γίνει ήταν ανάμεσα μόνο σε εκείνη και τον πρώην ισχυρό άνδρα του σταθμού και έτσι κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, όταν όπως είπε έμεινε για αρκετό διάστημα στην εντατική, χωρίς να μπορεί να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματός της. "Δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα υγείας μου. Απλά κάποια στιγμή, "έφυγα". Δεν κατάλαβα πόσες μέρες ήμουν σε αυτή την κατάσταση. Δεν μου είχαν πει τίποτα στην αρχή, αλλά επειδή έκανα μαγκιές και δεν έκανα αυτό που μου έλεγαν, με έπιασε ο γιατρός και μου είπε "κάτσε κάτω να σου πω τι έπαθες"". 

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)