Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό είναι το νέο του επιχειρηματικό βήμα στην Κωνσταντινούπολη


Ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, αφού αποφάσισε να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και εκτός συνόρων.

Είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες το Μουσείο Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας, και έτσι πήρε την απόφαση να ανοίξει και ένα δεύτερο στη γειτονική χώρα, την Τουρκία.
Ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης μας το γνωστοποίησε με μια ανάρτησή του στο instagram, όπου και πόσταρε μια φωτογραφία από την Κωνσταντινούπολη μαζί με την ομάδα του μπροστά από το καινούριο Μουσείο που άνοιξε. Φυσικά, εκεί ήταν και η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα.
«Έχει επαληθευτεί. Με μεγάλη χαρά σάς παρουσιάζω το Museum of Illusions στη Κωνσταντινούπολη και την καταπληκτική ομάδα που το υλοποίησε! Μετά από 10 μήνες λειτουργίας στην Αθήνα, όπου μας δώσατε πολλή αγάπη, ένα ακόμα όνειρο μας πραγματοποιείται, αφού ξεκινάμε την επέκταση μας έξω από τα σύνορα της Ελλάδος, με πρώτο σταθμό την Πόλη! Καλή μας αρχή… σας περιμένουμε!».


Μετα απο 10 μηνες λειτουργιας στην Αθηνα, οπου μας δωσατε πολλη αγαπη, ενα ακομα ονειρο μας πραγματοποιειται αφου ξεκιναμε την επεκταση μας εξω απο τα συνορα της Ελλαδος με πρωτο σταθμο την Πολη! Καλη μας αρχη...σας περιμενουμε! #museumofillusionsistanbul #growing #happy #excited
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις


ΠΗΓΗ: missbloom.gr