Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mike: Από το Nomads γύρισα άλλος. Ένας "ζουλού". Με μαλλιά, μούσια, δέκα κιλά πιο κάτω


Στο περιοδικό Omikron και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη ο Mike, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις μεγάλες αλλαγές που υπέστη το σώμα του μετά το παιχνίδι, αλλά και για την απόφασή του να μιλήσει ανοικτά στο Nomads για την υιοθεσία του.

Ξέροντάς σε αρκετά καλά, οφείλω να παρατηρήσω πως από τότε που γύρισες από τη Μαδαγασκάρη, όπου βρισκόσουν για το «Nomads», εγώ είδα έναν άλλον άνθρωπο…

Όντως, γύρισα άλλος. Ένας «ζουλού». Με μαλλιά, μούσια, δέκα κιλά πιο κάτω. Τεράστια αλλαγή! Μπήκα 73 κιλά και φεύγοντας από εκεί έφτασα στα 65, έχασα όγκο, μύες, τα πάντα.

Εκτός από την εμφάνιση όμως, φάνηκε σαν να άλλαξες και μέσα σου…

Ναι, άλλαξα μέσα μου κατά πολύ. Εκεί από την πίεση και το όλο σκηνικό όπου είχες πολλές ώρες να μείνεις μόνος σου, είχες χρόνο να σκεφτείς για σένα, πράγματα που σε προβλημάτιζαν. Ήταν η τέλεια αφορμή για ενδοσκόπηση. Ε, λοιπόν, εγώ το έκανα, τα βρήκα πολύ με τον εαυτό μου και μου έκανε πολύ καλό η όλη εμπειρία.

Πόσο θάρρος ήθελε για να μοιραστείς με το κοινό ένα προσωπικό θέμα, όπως της υιοθεσίας σου; Το έκανες για τους γονείς σου ή για άλλους λόγους;

Δεν το έκανα για τους γονείς μου. Ούτε εκείνοι, ούτε εγώ, χρειαζόμαστε προβολή της αγάπης μας. Αυτή είναι δεδομένη. Εκείνες τις ημέρες, μέσα στο παιχνίδι, είχαμε χάσει το προηγούμενο έπαθλο, που θα ήταν ένα ηχητικό μήνυμα με τους δικούς μας. Έτσι, όταν την επόμενη εβδομάδα κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας, που ήταν να μιλήσουμε με τους δικούς μας, ε, εκεί λύγισα. Έτσι απλά, μου βγήκε να μοιραστώ το θέμα της υιοθεσίας μου, θέλοντας να είμαι καλός αγωγός για τα παιδιά που και εκείνα είναι υιοθετημένα. Όχι μόνο παιδιά, αλλά και ενήλικες. Βγαίνοντας από το παιχνίδι, έλαβα αρκετά μηνύματα, κυρίως από μεγαλύτερους, που με ευχαριστούσαν γιατί ένιωσαν καλύτερα, όπως έγραψαν. Μου έλεγαν χαρακτηριστικά: «Μου έδωσες μια ανάσα να νιώσω κι εγώ καλύτερα!» Ξέρεις, είναι ένα θέμα που πολλούς τους κομπλάρει.

Εσύ ήσουν άνετος με το θέμα από μικρός;

Ναι, το είχα αποδεχθεί, το ήξερα από πολύ μικρός. Είχα μεγαλώσει γνωρίζοντας ακριβώς τι σημαίνει και αυτό δεν είναι κάτι καλό ή κακό, απλά έτσι είναι. Αισθάνομαι τυχερός με το θέμα της υιοθεσίας μου, γιατί δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν είχα υιοθετηθεί, αλλά και τυχερός με τους ίδιους τους ανθρώπους που με πήραν στο σπίτι τους. Είμαι τυχερός, γιατί οι γονείς μου είναι υπέροχοι, όπως και το γεγονός ότι ήρθα σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον. Είναι ευλογία να είμαι εδώ.

Τι είναι το βασικότερο που σου έμαθαν;

Να σέβομαι τον εαυτό μου. Να εκτιμάς και να αγαπάς πρώτα εσένα γιατί, όταν σέβεσαι τον εαυτό σου, τότε θα σε αγαπούν και οι άλλοι. Νιώθω πως αυτό είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία για ένα σωστό άνθρωπο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει με το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" - Με ποιο κανάλι συμφώνησε;

Κι όμως, ο Λάκης Λαζόπουλος (όλα δείχνουν ότι) επιστρέφει στην τηλεόραση.

Γιάννης Πάριος: "Δυστυχώς" - Νέο τραγούδι

Μετά από το ομότιτλο single του πολυσυλλεκτικού άλμπουμ του Γιάννη Πάριου, με τίτλο "Έχω εσένα", ένα νέο τραγούδι, απόρροια της συνεργασίας του με το Γιώργο Μουκίδη, ο οποίος υπογράφει στιχουργικά και συνθετικά το "Δυστυχώς".