Ματίνα Νικολάου: "Ο Νίκος είναι απαιτητικός. Ξαφνικά ήταν τόσο ισχυρός, στεναχωριόμουν που δεν τον ικανοποιούσα"

Για τη συνεργασία αλλά και τη φιλία της με τον Νίκο Μουτσινά μίλησε η Ματίνα Νικολάου στην κάμερα του "Happy Day".


Με αφορμή την πρεμιέρα της περιοδείας της με τη "Βερβερίτσα", στην οποία πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Σολωμού, η τηλεοπτική Βάνια μίλησε για τη χημεία της με τον διάσημο ηθοποιό, παρουσιαστή και σκηνοθέτη. 

"Είμαστε σχεδόν δέκα χρόνια φίλοι. Είναι πολύ καλή η σχέση μας. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς, συνεργαστήκαμε πρώτη φορά όταν ήμουν βοηθός σκηνοθέτη στα "Βαφτίσια" και από εκεί και πέρα ξεκίνησε να γράφει έναν ρόλο για μένα. Και έναν δεύτερο και έναν τρίτο... Έτσι έχουμε συνεργαστεί πολύ όμορφα. Έχουμε διαχωρίσει φιλία και συνεργασία. Όταν μπλέκεται θέλει μια ισορροπία και από τον ένα και από τον άλλο, νομίζω έχουμε βρει το κουμπί" εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός. 

Μάλιστα, η Ματίνα Νικολάου τόνισε πως ξαφνιάστηκε όταν είδε τον φίλο της, Νίκο Μουτσινά, να είναι απαιτητικός σαν συνεργάτης: "Εγώ δεν γνώριζα πώς είναι ο Νίκος σαν σκηνοθέτης. Έχει απαιτήσεις και καλά κάνει. Έτσι πρέπει για να βγει η δουλειά. Μου φαινόταν περίεργο αυτός ο άνθρωπος που γνώριζα σαν φίλο ξαφνικά να είναι τόσο ισχυρός, που στεναχωριόμουν επειδή δεν ικανοποιούσα αυτό που θέλει. Είμαστε καλά!". 

Πώς αντιμετώπισε η ίδια τη ξαφνική δημοσιότητα λόγω της επιτυχίας της σειράς; "Ήταν φοβιστικό για μένα. Ήξερα από τον ίδιο τον Νίκο πως αυτό που κάνει στην τηλεόραση δεν είναι εύκολο. Δεν είναι απλό και θέλει κότσια να το κάνεις. Θεωρώ πως είναι μοναδικός στο είδος του. Το διαπιστώνω και φέτος!" παραδέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας: "Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να σου δείχνει τον κόσμο την αγάπη του μέσα από μηνύματα ή όταν σε συναντούν στον δρόμο. Μου αρέσει που μου συμβαίνει αυτό!". 

Τι σχέδια έχει για την επόμενη σεζόν; "Του χρόνου συνεχίζουμε. Έχουμε στα σκαριά μια παράσταση με τον Νίκο. Δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει... Σχετικά με την εκπομπή, συνεχίζουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι... Όλα καλά!" δήλωσε η Ματίνα Νικολάου. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60987_0e7e73ca6e088f4bf38c16d6b39dd4ac.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)