Λένα Ντάναμ: Αφέθηκα, πήρα βάρος και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Η Λένα Ντάναμ παραδέχθηκε πως από τότε που πάχυνε νιώθει πιο ευτυχισμένη, καθώς αποφάσισε να πιέζει λιγότερο τον εαυτό της ώστε να διαχειρίζεται καλύτερα τα προβλήματα ψυχικής υγείας της.
Η 32χρονη ηθοποιός είπε πως επειδή έχει περάσει πάρα πολύ χρόνο στη ζωή της ανησυχώντας για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνη, πλέον δεν θέλει να ασχολείται καθόλου με το θέμα. 

"Πέρασα πολύ καιρό σε αυτή τη ζωή νιώθοντας τα πάντα στην υπερβολή τους. Υπερβολικά πεινασμένη, Υπερβολικά αγχωμένη. Υπερβολικά θορυβώδης. Υπερβολικά απαιτητική. Υπερβολικά άρρωστη. Υπερβολικά δραματική. Υπερβολικά ειλικρινής. Υπερβολικά σέξι (απλώς αστειεύομαι). Πάντα έπαιρνα εμμέσως το μήνυμα πως πιάνω πολύ χώρο και πως ζητάω πολλά από τη ζωή και μερικές φορές έδινα πολλά σε ανθρώπους που δεν ήθελαν τίποτα απολύτως", έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram. Όπως εξηγεί στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, στην οποία ποζάρει φορώντας εσώρουχα, πλέον εστιάζει περισσότερο σε εκείνα που θέλει. 

"Αλλά κάτι άλλαξε και άρχισε όταν συνειδητοποίησα πως δεν πρέπει να είμαι *για* όλους και πως για τους σωστούς ανθρώπους, το υπερβολικό μου είναι απλώς αρκετό. Επίσης η υπερβολή μου σημαίνει πως έχω χώρο και για την δική τους και μπορούμε να αλλάζουμε σειρές σε όλο αυτό", προσθέτει. 

Η Λένα Ντάναμ σχολίασε επίσης πως από τότε που άλλαξε την νοοτροπία της έχει αλλάξει επίσης το σώμα της. "Στα 32 ζυγίζω περισσότερο από ποτέ. Αγαπώ περισσότερο από ποτέ. Διαβάζω και γράφω και γελάω περισσότερο από ποτέ. Και είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όχι η εύθραυστη, αβέβαιη ευτυχία του "τα πράγματα πάνε τέλεια". Η μεγάλη, γενναιόδωρη, τρελή ευτυχία του "νομίζω πως επιτέλους παίρνω το κολάι από όλο αυτό". Όχι υπερβολικά, απλώς αρκετά", καταλήγει. 

Πηγή: lifo.gr