Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά "Το σόι σου"

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η αγαπημένη οικογενειακή σειρά, "Το σόι σου" θα ρίξει οριστικά αυλαία και δεν θα την δούμε να συνεχίζεται για έκτη σεζόν.
Όπως ήταν φυσικό, αυτή η είδηση έκανε τους υπεύθυνους άλλων παραγωγών και τηλεοπτικών σταθμών να τρέξουν προκειμένου να προλάβουν κάποιους από τους ηθοποιούς της σειράς. 

Ο πρώτος που "έκλεισε" το επόμενο βήμα του είναι ο Μελέτης Ηλίας τον οποίο θα δούμε να συμμετέχει στην κωμική σειρά "Κρατάς μυστικό;" ενώ πολλά έχουν ακουστεί και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βάσως Λασκαράκη που πολιορκείται σχεδόν από παντού. 

Η αμέσως επόμενη είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που σύμφωνα με το περιοδικό "MYtv", έχει δεχτεί πρόταση για έναν ρόλο – έκπληξη στη νέα δραματική σειρά "Αστέρια στην άμμο" σε σενάριο Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη, που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη, και θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη. 

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις οι δύο πλευρές φαίνεται πως τελικά ήρθαν σε συμφωνία. Στην ίδια σειρά πρόκειται να δούμε ακόμη τους: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Λουκία Πιστιόλα, Ρένος Ρώτας, Λαμπρινή Σκρέκα κ.ά. 

Πηγή: peoplegreece.com