Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι αποκαλύψεις στον Μουτσινά! Η άγνωστη φιλία με τη μαμά του, οι χωρισμοί και η υπέροχη κοσμοθεωρία της

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, το απόγευμα της Δευτέρας. Η διάσημη τραγουδίστρια συνάντησε τον γνωστό παρουσιαστή και καλό της φίλο, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για όλα.Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραδέχθηκε πως είχε κάνει παρέα με τη μαμά του Νίκου Μουτσινά, η οποία πλέον έχει φύγει από τη ζωή, ενώ εκείνος με τη σειρά του διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό όταν η γνωστή τραγουδίστρια σήκωσε το τηλέφωνο της μαμάς του. 

Σε μία σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους πρώην αγαπημένους της: "Αν κάτι δεν έχει επιστροφή, σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Μισό λεπτό, μου λες να κάτσω και να περιμένω κάποιον να επιστρέψει; Τελειώνει η συνέντευξη! (...) Περιμένετε κανέναν να επιστρέψει; Όχι βέβαια! Δεν το λέω άνετη, φύγε εσύ κι έλα εσύ. Ίσα ίσα όταν κάποιος φύγει σε βοηθάει κιόλας. Λες "κοίτα, δεν με θέλει". Μετά κάθεσαι σπίτι σου, σαν νοήμων άνθρωπος που έχει περπατήσει και λίγα χιλιόμετρα, και σκέφτεσαι. Αυτά είναι δικά σου θέματα. Δεν μπορούν όλοι να μας θέλουνε, όπως κι εμείς δεν μπορούμε να τους θέλουμε όλους. Η ωραία σχέση είναι όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι και την ίδια στιγμή βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο και υγιές. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευτυχής από τους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου ή μπήκα εγώ στη ζωή τους. Απλά μετά βγήκαμε. Εγώ δεν κουβαλάω τις παλιές νοοτροπίες, ούτε στα παιδιά μου τις μεταδίδω. (...) Γιατί να χάνεις χρόνο σε κάτι τετελεσμένο; Η ζωή είναι ωραία, σε περιμένει και με το πρόβλημά σου. Άστο παράλληλα με εσένα, μην το βάζεις μέσα σου. Κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Θα έρθουν άλλοι άνθρωποι".

"Η ζωή είναι ωραία και το πιστεύω αυτό. Για να τη θεωρούμε ωραία, πρέπει και εμείς να βοηθάμε να είναι ωραία. Πρέπει να δημιουργούμε εμείς τις συνθήκες να είναι ωραία η ζωή. Δεν καθόμαστε και λέμε "α δεν είναι ωραία η ζωή". Πρέπει να έχεις ωραίους ανθρώπους γύρω σου, καλούς, καλοπροαίρετους. Τους άλλους τους καταλαβαίνεις... (...) Σιγά, σιγά τους αποκλείεις. Όλα αυτά τα ζω, δεν τα πιστεύω μόνο. Έτσι είναι φτιαγμένη η ζωή μου. Η ζωή μου είναι φτιαγμένη να περνάω όμορφ, να γελάω, μου αρέσει πάρα πολύ να γελάω, να δουλεύω πάρα πολύ -τους τεμπέληδες δεν τους θέλω καθόλου. Όπου ακούς μιζέρια και γκρίνια, είναι ο τεμπέλης ο άνθρωπος. Όποιος δουλεύει δεν έχει περιθώριο να γκρινιάξει, να μιζεριάσει. Κοιτάει το σήμερα, το αύριο, την καλοπέρασή του, πώς να κάνει ακόμα καλύτερη τη ζωή του. Πού να βρεις χρόνο να γκρινιάξεις;" συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/61000_f8077c849d1b2240b3f683f4493548a1.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)