"Κρατάς μυστικό;" - Alpha: Η αντικαταστάτρια της Μαρίας Καβογιάννη

Αποχώρηση-βόμβα από τον Alpha έσκασε πριν από λίγες ημέρες, αφού η Μαρία Καβογιάννη αποχώρησε από την κωμική σειρά "Κρατάς μυστικό;", σε σενάριο Παναγιώτη Χριστόπουλου – Έλενας Σολωμού και σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.

Η ηθοποιός από την αρχή είχε εκφράσει στους ιθύνοντες κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου της, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε μία ενδιαφέρουσα πρόταση από τον σκηνοθέτη Θωμά Μοσχόπουλο προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "Top Girls". 

Κάπου εκεί άρχισε να μοιράζεται τους προβληματισμούς της για το πώς θα μπορέσει να συνδυάσει τα πολύωρα γυρίσματα με το θέατρο. Όλο αυτό το διάστημα ο παραγωγός της σειράς Κώστας Σούσουλας προσπαθούσε να αποτρέψει την αποχώρησή της από τη σειρά, μέχρι που την προηγούμενη Πέμπτη 30 Μαΐου η Μαρία Καβογιάννη έκανε το πρώτο της γύρισμα και το ίδιο βράδυ επικοινώνησε μαζί του, αλλά και με τον σκηνοθέτη της δουλειάς, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. 

Η ξαφνική αποχώρηση της ηθοποιού έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους συντελεστές της σειράς, οι οποίοι ψάχνουν την αντικαταστάτριά της. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και όσα είπε στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου", πιθανή αντικαταστάτριά της θα είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις. 

Πηγή: ethnos.gr