Κάτια Δανδουλάκη - Η τρυφερή αναφορά στον Πλωρίτη, 13 χρόνια μετά τον θάνατό του

Για τη ζωή της χωρίς τον Μάριο Πλωρίτη, που έφυγε το 2006 από τη ζωή, μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Η διάσημη πρωταγωνίστρια μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για λογαριασμό της εκπομπής "Ελένη" με αφορμή την επιστροφή της στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με τις "Ικέτιδες" του Ευρυπίδη, σε συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, τον ερχόμενο Ιούλιο. 

Σχετικά με την καθημερινότητά της, παραπάνω από μία δεκαετία μετά τον χαμό του συντρόφου της ζωής της, η Κάτια Δανδουλάκη εξομολογήθηκε: "Δεν μου έχει λείψει το να είμαι στο ίδιο σπίτι με κάποιον. Μου έχει λείψει ο δεσμός που είχα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Συντροφικότητα βρίσκω με τους φίλους μου. Δεν νιώθω μοναξιά όταν είμαι σπίτι μου, δεν το είχα ποτέ αυτό. Είμαι πολύ αυτάρκης". 

Όσο για την επιλογή να μην κάνει ένα παιδί, η ίδια εξήγησε: "Δεν έτυχε. Η δουλειά δεν ήταν λόγος να αρνηθώ τη μητρότητα. Δεν έτυχε και ίσως δεν το κυνήγησα. Δεν το ήθελα τόσο πολύ. Δεν κρύβομαι ποτέ πίσω από το δάχτυλό μου, αν το ήθελα πολύ τη δεδομένο στιγμή, έπρεπε να το κάνω. Δεν έχω τύψεις γι' αυτό, δεν έχω ενοχές καθόλου. Είμαι πολύ πλήρης από τη ζωή. Ίσως σε κάποια μετεμψύχωση να κάνω πάρα πολλά παιδιά" συμπληρώνοντας με χιούμορ: "Έχω σύνδρομο μαθητικό, ίσως γι' αυτό παντρεύτηκα δάσκαλό μου". 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60691_478ec8ba83fc0ccc98a6cd9c6cbab393.mp4 

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)