Τάμτα: Οι αποκαλύψεις για το πρόβλημα υγείας της και το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της μίλησε η Τάμτα "Στη Φωλιά των ΚουΚου" το πρωί της Πέμπτης.
Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσφατο πρόβλημα της υγείας της και συγκεκριμένα στις ενοχλήσεις που έχει στη μέση της. 

Η ίδια περιέγραψε καρέ - καρέ τη βραδιά που μετά την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο Box συνειδητοποίησε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς όπως είπε το δεξί της πόδι δεν μπορούσε να υπακούσει. 

Οι πόνοι που ακολούθησαν ήταν ιδιαίτερα έντονοι με την ίδια να εξομολογείται πως ήταν από τις λίγες φορές που έκλαψε από τον πόνο, ενώ παραδέχθηκε πως φοβήθηκε μήπως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ανέκαμπτε την πορεία της στη Eurovision. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60073_ec9bce2c5c1cfacf86db43a13d1ae9c6.mp4 

Οι ενοχλήσεις στη μέση της, οι οποίες την ταλαιπωρούν ακόμη και σήμερα, έχουν ανατρέψει τα δεδομένα σχετικά και με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision, καθώς ανάλογα με το πώς θα είναι η κατάστασή της εκείνη την ημέρα, θα ακολουθήσουν και διαφορετικό στιλιστικό concept. 

Όσον αφορά μάλιστα τη σκηνική της παρουσία, η Τάμτα σχολίασε πως αυτή τη στιγμή δίνει βάση στο τραγούδι και τη χορογραφία και όχι στα σκηνοθετικά τρικ ενώ σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το πώς θα είναι συγκεκριμένα τα μαλλιά της εκείνη τη βραδιά, αποκάλυψε πως θα είναι ξανθά με σκούρα ρίζα, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το ότι θα φοράει δημιουργία των MI-RO. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60074_c96943762445a83104d1af4e30ac194a.mp4 

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)