Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα 'θελα να ήμουν chef!


Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στο περιοδικό Plan Be και τη δημοσιογράφο Μαρία Λυσάνδρου με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


– Έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες συνεντεύξεις σου προτιμάς να τις κάνεις στο θέατρο. Πέρα από το πρακτικό του πράγματος (βολικό λόγω πρόβας κ.λπ.), μήπως υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος που το προτιμάς, συναισθηματικός ίσως… Το έχεις σκεφτεί ποτέ;
Το πρόγραμμά μου είναι δύσκολο, οπότε συνήθως είναι πιο λειτουργικό για μένα να βρεθώ κάπου που δεν θα έχω μετά χρόνο να χάσω· είναι ένας χρόνος που χρειάζομαι εγώ, για να μπω σε μια διαδικασία δικιά μου, όταν έρχομαι στο δεύτερό μου σπίτι.
Και, φυσικά, είναι κι ένας χώρος συνδεδεμένος με το κομμάτι για το οποίο ήρθες εσύ να πάρεις τη συνέντευξη. Δεν νομίζω ότι θα ερχόσουν ποτέ να μου πάρεις συνέντευξη, αν δεν ήμουν ηθοποιός…

– Αυτό δεν το ξέρεις!
Ξεκινάμε, λοιπόν, από το “μοιραίον” του πράγματος. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, προσπαθώ κι εγώ να είμαι ήρεμος και λειτουργικός.

– Έτσι, για να σιγουρευτούμε… Αν δεν ήσουν ηθοποιός, τι θα ήσουν;
Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα! Ίσως chef. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική!

– Ε, τότε, θα ερχόμουν! Ειδικά αυτή την περίοδο, που είναι και της μόδας.
Στην κουζίνα για συνέντευξη!

ΠΗΓΗ: www.planbemag.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Όταν το Χόλιγουντ ανακάλυψε τα Άγια Πάθη

Κάποτε η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα ερχόντουσαν με τη μοσχοβολιά των Πασχαλιών, την ευχάριστη ταραχή που προκαλεί η άνοιξη, τη θρησκευτική κατάνυξη που πέρναγε απ' τις μεγαλύτερες ηλικίες στις νεότερες, τις εκκλησίες που ζωντάνευαν, τα έθιμα, που πέρναγαν από γενιά σε γενιά, τα σχέδια για την ολιγοήμερη επιστροφή στο χωριό.