Νίκος Μουτσινάς - Με ποια celebrity είναι σε συζητήσεις για το θέατρο;

Γεμάτη εκπλήξεις αναμένεται να είναι η επόμενη θεατρική σεζόν! Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και κάθε του εγχείρημα χαίρει μεγάλης αναγνώρισης τόσο εντός όσο και εκτός τηλεόρασης.


Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Μαμά" με την Ελένη Καστάνη και την Ευγενία Σαμαρά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία όπως φαίνεται θα συζητηθούν. 

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη, ο ίδιος απάντησε θετικά, σχολιάζοντας παράλληλα πως ήδη ψάχνει και προσπαθεί να βρει κάτι που θα μπορούσε να ταιριάξει στην ίδια. Άλλωστε η Μαίρη Συνατσάκη έχει στο ενεργητικό της δύο συμμετοχές σε musical, το Hair και το Cats. 


Στο ίδιο ύφος κινήθηκε και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρέθηκε στην ίδια θεατρική παράσταση το βράδυ της Δευτέρας, λέγοντας πως έχουν υπάρξει συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά προκειμένου να ανέβουν μαζί στο θεατρικό σανίδι την επόμενη ίσως σεζόν. 


Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)