Γιώργος Βάλαρης: Σε διαμάχη με το θέατρο "Broadway"


Εκτός "Broadway" κινδυνεύει να βρεθεί ο Γιώργος Βάλαρης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο "Πρωινό", τη Μεγάλη Πέμπτη είχε συμφωνήσει με την ιδιοκτησία του θεάτρου όπου στεγάζει τα τελευταία χρόνια της παραστάσεις του να συνεχίσουν τη συνεργασία και μάλιστα με αυξημένο ενοίκιο.


Την επόμενη μέρα, ωστόσο, έλαβε ένα εξώδικο σχετικά με τη συνέχιση της ενοικίασης του χώρου ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από τα social media πως ένας νέος παραγωγός ετοιμάζεται να στεγάσει στη συγκεκριμένη σκηνή τη διασκευή του έργου του Γιάννη Δαλιανίδη «Η Παριζιάνα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, για τον οποίο αποκάλυψε πως δεν είχε συμφωνήσει τελικά όπως αρχικά ακούστηκε.

Ο Γιώργος Βάλαρης, βέβαια, φάνηκε ψύχραιμος ξεκαθαρίζοντας πως έχει τον νόμο με το μέρος του, αφού με δικά του έξοδα ο χώρος ανακαινίστηκε και πήρε τη μορφή που έχει σήμερα σε σχέση με την εικόνα εγκατάλειψης που είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αποκάλυψε πως ετοιμάζει το νέο του θεατρικό εγχείρημα, δηλαδή την «Όμορφη Πόλη» για την οποία πήρε την άδεια από τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη και σύντομα θα ανακοινώσει το καστ των πρωταγωνιστών.

Για την ιστορία, το «Πρωινό» αποκάλυψε πως ο παραγωγός που διεκδικεί τη σκηνή του "Broadway" είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την παραγωγή της παράστασης «Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες» πριν λίγες εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr