Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η σχέση της με την αδερφή και την ανιψιά της

Πώς είναι οι σχέσεις της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου με την αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου και την ανιψιά της Ζένια Μπονάτσου;Με απόλυτη ειλικρίνεια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το πώς είναι οι σχέσεις με την αδερφή της και την ανιψιά της σήμερα αλλά και αν αισθάνεται μοναξιά. 

Η ίδια παραδέχθηκε πως οι σχέσεις της με την αδερφή της Μάρθα δεν είναι καλές, όμως όπως εξήγησε "ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Γιατί δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, γιατί όταν εγώ μεγάλωνα, η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Πάντα ήμασταν κοντά αλλά όχι αυτό που μεγαλώνεις με την αδερφή σου και είσαι στο ίδιο σπίτι. Και είμαστε και τελείως αντίθετες. Δεν με στεναχωρεί όμως, γιατί εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει! Η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε εμένα". 

Όσο για τη σχέση της με τη Ζένια Μπονάτσου, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την απόφαση της ανιψιάς της να κρατήσει αποστάσεις από τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λέγοντας πως εκείνη έχει αποφασίσει να στηρίξει τον πατέρα της και όχι κάποιον άλλον καθώς εκείνος είναι αυτός που την έχει ανάγκη. 

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη μάλιστα ρώτησε αν ο λόγος της απόστασης αυτής έχει να κάνει με τη σχέση του ποινικολόγου με τη Νατάσα Καλογρίδη, η Μαρία Ελένη αρκέστηκε στο να σχολιάσει, "δεν ξέρω, ρώτα την!". 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60185_4b16f4e7975aabeaddf7307b7d1b3d13.mp4

Δεν δίστασε όμως να παραδεχθεί δημόσια και πως αισθάνεται μοναξιά που δεν έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα κοντά της, σχολιάζοντας πως ακόμη και ο πατέρας της πολλές φορές δεν είναι εκεί γι' αυτή, αλλά αντίθετα παίζει αυτή τον ρόλο του γονέα. 

http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60184_b20533a053355209ea95904b8c92a619.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)