Ιωάννα Μπουρλόκα: Σχολιάζει τη δοκιμασία του τείχους και τις φωνές της Σπυριδούλας


Καλεσμένη της "Φωλιάς των ΚουΚου" βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ιωάννα Μπουρλόκα αμέσως μετά την αποχώρησή της από το MasterChef.
Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού διαγωνισμού του Star δεν έκρυψε τη συγκίνησή της βλέποντας το βίντεο της αποχώρησής της, ενώ αναφέρθηκε και στην απαιτητική δοκιμασία του τείχους που ουσιαστικά τής στοίχισε την παραμονή της στον διαγωνισμό αλλά και στη... φωνακλού Σπυριδούλα!

Μιλώντας για την πολυσυζητημένη πρώην συμπαίκτριά της ξεκαθάρισε πως η Σπυριδούλα «δεν είναι κακός άνθρωπος, αλλά της αρέσει να φαίνεται και να είναι το επίκεντρο. Και μαγειρικά είναι καλή, είναι πολύ σκληρή, είναι πολύ δυνατή [...] στο σπίτι δεν είναι έτσι και ο χαρακτήρας αυτός της βγαίνει μπροστά στην κάμερα. Όταν μπαίναμε μέσα στην κουζίνα γινόταν ένας πανικός».

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν η ίδια θεωρεί πως η Σπυριδούλα ευθύνεται για την αποχώρησή της, η Ιωάννα ήταν κατηγορηματική τονίζοντας πως οι φωνές της συμπαίκτριάς της δεν θα μπορούσαν να τη θέσουν εκτός διαγωνισμού, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινήθηκε με στρατηγικό τρόπο έναντι των αντιπάλων της.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr