Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για την γνωριμία με τον σύζυγό της με αφορμή την επέτειο της σχέσης τους


Στις 20 Μαΐου, η Ελεονώρα Μέλετη έκλεισε δύο χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαροσούλη. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι γνωστό πως “έδεσαν” από την πρώτη στιγμή και έκαναν τα επόμενα βήματα με συνοπτικές διαδικασίες.

Σε αυτά τα δύο χρόνια, παντρεύτηκαν και απέκτησαν και την κόρη τους Αλεξάνδρα η οποία είναι ενός έτους. Με αφορμή το ευχάριστο η περήφανη σύζυγος έγραψε κάποια υπέροχα λόγια για τον άντρα της ζωής της τα οποία συνόδεψε με ένα τέλειο στιγμιότυπο.
“Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά … Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ κ ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά κ από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ… έτσι λοιπόν κ βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ κ για τον @psycho_25 … κ μάντεψε τι..? Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική κ κόσμο… πολύ κόσμο… κ απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως κ ο άλλος… κ κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε… στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει! #lookwhathappened#twoyearsago #anniversary”, έγραψε χαρακτηριστικά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τίτλος φωτογραφίας : 2 χρόνια μετά ... Υπόθεση: 20/5/17: από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ βαριόμουν να βγω. Από εκείνα τα βραδιά που ΚΛΑΣΣΙΚΑ προτιμούσα να αράξω σπίτι μου με ναργιλέ κ ταινία. Από εκείνα τα βράδια που ΚΛΑΣΣΙΚΑ έλεγα « που να τρέχουμε τώρα», αλλά κ από εκείνα τα σπάνια βραδιά που ντρεπόμουν να ακυρώσω την έξοδο ΞΑΝΑ... έτσι λοιπόν κ βγήκα. Ένα τέτοιο αντίστοιχο ΚΛΑΣΣΙΚΟ βράδυ κ για τον @psycho_25 ... κ μάντεψε τι..? Δυο εκ φύσεως «αντικοινωνικοί» βρέθηκαν σε ένα χώρο γεμάτο κάπνα, δυνατή μουσική κ κόσμο... πολύ κόσμο... κ απλά ο ένας ένιωσε πως βασανίζεται όπως κ ο άλλος... κ κάπως έτσι αρχίσανε να μιλάνε... στη φωτογραφία βλέπετε τη κατάληξη! Συμπέρασμα: να βγει κανείς ή να μη βγει! #lookwhathappened #twoyearsago #anniversary
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις Μάι, 2019 στις 3:47 πμ PDT

ΠΗΓΗ: missbloom.gr