Τάμτα: Τα τεχνικά προβλήματα της δεύτερης πρόβας & η ανακοίνωση του ΡΙΚ


Αναταραχή και άγχος επικρατεί στην κυπριακή αποστολή της Eurovision μετά και τη δεύτερη πρόβα της Τάμτα στη σκηνή της Pavilion 2 Arena.
Το πρωί της Πέμπτης, εν μέσω πολλών προβλημάτων, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Τάμτα με το τραγούδι Replay και ενώ όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν το σκηνοθετικό εύρημα στο ρεφρέν του τραγουδιού, που δεν είχαμε δει στην πρώτη πρόβα, μερικά νέα προβλήματα πήραν τη θέση τους στη σκηνή.

Η Τάμτα μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο για λογαριασμό της «Φωλιάς των ΚουΚου» και δήλωσε αρχικά απογοητευμένη από τη δεύτερη πρόβα της, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξη πως τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης.
Παράλληλα, το ΡΙΚ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook ανακοίνωσε πως τα προβλήματα στον ήχο αφορούσαν μια ανισορροπία συγχρονισμού στα μικρόφωνα των φωνητικών και στο ακουστικό της Τάμτα, με αποτέλεσμα ο ήχος να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανέφεραν επίσης, πως έχουν ζητήσει νέο ακουστικό αλλά και έλεγχο του ήχου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. 

ΠΗΓΗ: yupiii.gr