Παντελής Βούρος: Τα ατυχήματα που του άλλαξαν τη ζωή και τα σχόλια για τους συμπαίκτες του

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το MasterChef πραγματοποίησε ο Παντελής Βούρος, το πρωί της Τρίτης.Ίσως ο πιο αγαπητός παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα. 

Σε ερώτηση των παρουσιαστών για το πώς είναι πάντα τόσο χαλαρός και ζεν, ο 24χρονος μάγειρας απάντησε πως έχει βρεθεί δυο φορές πολύ κοντά στο να χάσει τη ζωή του, έπειτα από δύο σοβαρές πτώσεις που του προκάλεσαν εγκεφαλική διάσειση, δυο περιστατικά που τον έκαναν όπως είπε να βλέπει αλλιώς τα πράγματα. 

Ο Παντελής σκιαγράφησε και το προφίλ δύο εκ των πρώην συμπαικτών του, του Mr Κρατς με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα κοντά και της Σπυριδούλας. Για τον Χρήστο ανέφερε συγκεκριμένα πως πρόκειται για ένα αγαθό και γεμάτο καλοσύνη παιδί, το οποίο όσες φορές έδειξε την ενόχλησή του ήταν όταν οι συμπαίκτες του έκριναν την προσπάθειά του, κάτι που άλλωστε έχει εκφράσει και ο ίδιος on camera. Όσο για τη Σπυριδούλα, ανέφερε πως είναι μια αρκετά παρεξηγημένη παίκτρια η οποία ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής και ευθύς αλλά και πολύ ευχάριστη στην παρέα. 

Δες το απόσπασμα: http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/60307_b5e237e57fafd5fb62c5ffaaa625dd00.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)