Νάντια Κοντογεώργη: "Έχουν υπάρξει συνεργασίες που γύριζα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα"

Αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της αφού το υποκριτικό της ταλέντο συνδυάζεται άψογα και με την ιδιαίτερα χαρισματική της φωνή. Φέτος η Νάντια Κοντογεώργη, πρωταγωνίστησε σε δυο θεατρικές παραστάσεις την "Ματίλντα" και αλλά και την "Παναγία των Παρισίων".


Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό MYtv αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα συνεργασίες της, λέγοντας πως αν και δεν έχει μετανιώσει για καμία, με κάποιες δεν πέρασε καθόλου καλά. 

"Δεν έχω μετανιώσει ούτε για τα "όχι" ούτε για τα "ναι" που έχω πει. Έχω περάσει από πολύ δύσκολες αλλά και ευχάριστες συνεργασίες. Δεν σου κρύβω ότι οι πολύ δύσκολες συνεργασίες μού έμαθαν πολλά πράγματα και τις κρατάω σαν μαθήματα, ενώ εκείνους που με δυσκόλεψαν, ως δασκάλους. Και δεν το λέω για το διπλωματικό κομμάτι αυτής της συζήτησης που κάνουμε, αλλά στα αλήθεια μου έμαθαν πράγματα και έγινα καλύτερη. Δεν σου κρύβω ότι έχουν υπάρξει συνεργασίες που γύριζα σπίτι και έκλαιγα κάθε μέρα. Πάντα παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα αλλά και πώς επιτρέπουμε στον εαυτό μας να υπάρχει στην εκάστοτε συνθήκη" ανέφερε χαρακτηριστικά.