Αντώνης Σρόιτερ: Έχουν γίνει πολλές προτάσεις, αλλά δεν φεύγω από τον Alpha


Δέκα χρόνια παραμένει σταθερός στο ίδιο κανάλι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το συμβόλαιό του ανανεώθηκε στον Alpha. Ο Αντώνης Σρόιτερ, μιλώντας στο περιοδικό Plan Be, τόνισε ότι δεν υπάρχει λόγος άσκοπης μετακίνησης, ούτε και τα περισσότερα λεφτά μπορούν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, όταν αισθάνεται καλά εκεί  που εργάζεται.


– 10 χρόνια στο ίδιο κανάλι…
Ναι, δεν με έχουν διώξει ακόμα!

– Αυτό σημαίνει μόνο δέσιμο, εμπιστοσύνη, οικογένεια πλέον, ή και αποφυγή άσκοπου ρίσκου, άσκοπης μετακίνησης;
Κοίταξε, όταν η μετακίνηση είναι άσκοπη, δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Για να μετακινηθείς, πρέπει να υπάρχει ένας λόγος. Ο ένας λόγος είναι να μη σε θέλουν στο μέσο στο οποίο εργάζεσαι και ο δεύτερος λόγος είναι να μη θέλεις εσύ να είσαι στο μέσο στο οποίο εργάζεσαι. Εγώ αυτούς τους λόγους βρίσκω για να κάνω μια μετακίνηση.

– Προτάσεις έχουν γίνει φαντάζομαι τόσα χρόνια…
Προτάσεις έχουν γίνει πολλές κατά καιρούς, αλλά πάντα βάζεις αυτό το πράγμα στη ζυγαριά. Αφήνεις τα λεφτά στην άκρη –γιατί, ξέρεις, τα λεφτά μπορεί να τα ακούσεις και να τα δεις μια χρονιά, αλλά άμα δεν πιάνει η χημεία που συζητάμε, “σε θέλω και με θέλεις”, δεν θα τα “βρεις” την επόμενη.
Άρα, ξεκινάς πάντα με το βασικό κριτήριο: είμαι σε ένα μέσο ενημέρωσης, με θέλουν; Με θέλουν. Τους θέλω; Μου πάει αυτή η συνεργασία, μου αρέσει; Τους θέλω. Άρα, δεν έχω λόγο να φύγω. Έτσι εργάζομαι 10 χρόνια στον Alpha, θεωρώ ότι εξακολουθούν να με θέλουν και είναι βέβαιο ότι εξακολουθώ να τους θέλω… Άρα, προς το παρόν -και για αρκετά χρόνια, εύχομαι- θα είμαι εκεί.

ΠΗΓΗ: www.planbemag.gr