Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει ημίγυμνη, μιλά για τα 50 της και δηλώνει ανοιχτή σε νέους έρωτες

Η Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφήθηκε για περιοδικό Harper's Bazaar, όπου μίλησε για την ηλικία των 50, την φήμη και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να ψάχνει την αγάπη.Η διάσημη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στην τηλεοπτική σειρά "Friends", υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τους Μπραντ Πιτ και Τζάστιν Θερού, αλλά και οι δύο γάμοι κατέληξαν σε διαζύγιο. Ωστόσο στη συνέντευξή της για το τεύχος Ιούνιος/Ιούλιος του περιοδικού, η ίδια δηλώνει πως δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την ιδέα του έρωτα. 

"Όταν μου χτυπήσει, θα είναι ευπρόσδεκτος. Δεν σκέφτομαι πως τελείωσα με αυτό και πως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ο χρόνος μου πάνω στον πλανήτη δεν είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είχε την δική μου κατεύθυνση. Θα έλεγα όμως πως δεν βρίσκω κάτι στο παρελθόν μου που να μου έδωσε λόγους να γίνω πιο σκληρή, να φτιάξω ένα καβούκι ή ένα τείχος", λέει η Άνιστον. 

Αν και δηλώνει ανοιχτή σε νέους έρωτες, ξεκαθαρίζει πως δεν ψάχνει ενεργά. "Δεν έχω χρόνο, για να είμαι ειλικρινής. Έχω εστιάσει στη δουλειά μου, οπότε τα ραντεβού δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Όπως και να μοιάζει ο έρωτας, θα εμφανιστεί μόνος του, δεν χρειάζεται να τον ψάχνεις", προσθέτει. 

Άλλωστε, όπως λέει, έχει ήδη βρει τις "αδερφές ψυχές" της. "Πιστεύω πως έχουμε πολλές αδερφές ψυχές. Δεν πιστεύω πως υπάρχει μία και μοναδική. Γνωρίζω κάποιους από τους φίλους μου περισσότερα από 35 χρόνια και μεταξύ μας υπάρχει κάτι σαν ασυναίσθητη συμφωνία", εξηγεί η ηθοποιός. 

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Τζένιφερ Άνιστον πόζαρε γυμνή από την μέση και πάνω. "Το ένιωσα εντελώς φυσικό. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι όμορφα και πως το σημαντικό είναι να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα. Δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία γύρω από αυτό", καταλήγει η ηθοποιός. Πηγή: lifo.gr