Η Βάσω Λασκαράκη στον ΑΝΤ1;

Το πετυχημένο σίριαλ του Alpha "Το Σόι Σου" ρίχνει αυλαία μετά από πέντε χρόνια και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η γεύση είναι γλυκόπικρη δεδομένου του ότι το σίριαλ έκανε ναι μεν τον κύκλο του αλλά οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν έγιναν "οικογενειακές" και ο αποχωρισμός είναι δύσκολος.

Οι ηθοποιοί από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το τέλος ξεκίνησαν συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Ανάμεσα σε όλους και η τηλεοπτική Λυδία. 

Η Βάσω Λασκαράκη, πρωταγωνίστρια στο Σόι, έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για τη νέα σεζόν. Την ηθοποιό, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com προσέγγισαν ο ΑLPHA, ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ και το Open για να πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ. Η ίδια, νιώθοντας τυχερή για τις προτάσεις που έχει δεχτεί εξετάζει την κάθε μια ξεχωριστά και βρίσκεται σε σκέψη. Επιθυμία της ηθοποιού είναι να κάνει ένα διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση γι' αυτό και προτεραιότητά της είναι μια δραματική σειρά. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πιο κοντά στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου προσέγγισε την ηθοποιό και της πρότεινε δύο σειρές που θα ήθελαν να πρωταγωνιστεί με την ίδια να δείχνει την προτίμησή της στη μία και να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο "ναι". 

Να τονίσουμε επίσης, πως στον ΣΚΑΪ ήθελαν την ηθοποιό και για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "Guess my age" που θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή περίοδο. Και παρά το ότι το ρεπορτάζ αναφέρει πως της έχει γίνει η πρόταση και η ηθοποιός έκανε δοκιμαστικό η αλήθεια είναι πως ουδέποτε αυτό συνέβη. 

Πηγή: peoplegreece.com (Πένυ Θωμοπούλου)