Τζένιφερ Γκάρνερ: Εξώφυλλο στο "Όμορφο" τεύχος του People

Ισορροπώντας ανάμεσα στην καριέρα στο Χόλιγουντ, στη μητρότητα, τις επιχειρηματικές κινήσεις με τις βιολογικές βρεφικές τροφές "Once Upon A Farm" και τον ρόλο ως πρέσβειρα στον οργανισμό Save The Children, η Τζένιφερ Γκάρνερ αξίζει και με το παραπάνω τη θέση της στο εξώφυλλο του "Όμορφου" τεύχους του περιοδικού People.

Από όλους τους ρόλους της ζωής της η Τζένιφερ Γκάρνερ ξεχωρίζει αυτόν της μητέρας. Η 47χρονη σταρ έχει αποκτήσει τρία παιδιά - Βάιολετ 13 ετών, Σεραφίνα 10 ετών και Σάμιουελ 7 ετών, από τον γάμο με τον πρώην σύζυγό της Μπεν Άφλεκ. 

"Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι ο ρόλος της μητέρας δεν θα κρατήσει για πάντα. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τον έζησα τα τελευταία 13 χρόνια της ζωής μου", λέει η Γκάρνερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό περιοδικό. "Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη κάθε μέρα", πρόσθεσε. 

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μεγάλωσε στη Δυτική Βιρτζίνια. "Δεν ήμουν από τις ωραίες του σχολείου. Δεν θεωρούσα τον εαυτό μου ελκυστικό  ή σέξι. Δεν ήταν κομμάτι της ζωής μου η εξωτερική εμφάνιση και δημοφιλία". Ωστόσο, σημειώνει ότι η οικογένειά της τη βοήθησε να μένει προσγειωμένη. "Τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Αυτό είναι το κόλπο. Στην οικογένειά μου δεν ασχολούμασταν με την ομορφιά. Δεν τους θυμάμαι να με αποκαλούν: κούκλα, όμορφη και τέτοια".

Πηγή: athensvoice.gr