Έτσι θα εμφανιστεί στην Eurovision η Τάμτα (εικόνες)


Δύο μήνες πριν το διαγωνισμό της Eurovision και η Ταμτα ξεκίνησε  πρόβες ώστε να εντυπωσιάσει την Ευρώπη τόσο με το τραγούδι της "Replay", όσο και με τη σκηνική της παρουσία. Άλλωστε σε αυτό ποντάρουν και οι υπεύθυνοι της Κυπριακής αποστολής καθώς η Ταμτα διαθέτει το πακέτο που χρειάζεται ο διαγωνισμός, δηλαδή ένα καλό τραγούδι και μία ξεχωριστή εμφάνιση.

Πέρσι την Ελένη Φουρέιρα συνόδευαν 4 χορεύτριες, φέτος την Τάμτα σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1 θα συνοδεύουν  4 αγόρια χορευτές (φώτο) υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Sacha Jean-Baptiste από την Σουηδία αλλά και της Challi Jennings, χορογράφου από την Αμερική που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες.Βέβαια η Σάσα Ζαν Μπατίστ, που πέρσι είχε αναλάβει και την Ελένη Φουρέιρα με το Fuego, θα επιμεληθεί και την σκηνική παρουσία του ανταγωνιστή της Τάμτα, του Λούκας Χάνι που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία.  Στα στοιχήματα ο Ελβετός βρίσκεται στην 3η θέση σε αντίθεση με την Τάμτα που βρίσκεται στην 6η θέση.

Τίποτα όμως δεν πτοεί την Τάμτα, η οποία ύστερα και από το πρόβλημα που είχε με την υγεία της, έχει επανέλθει δυναμικά και προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision να παίζεται σε... Replay σε όλην την Ευρώπη.

ΠΗΓΗ: ant1news.gr (Θάνος Κλωνόπουλος)