Ανδρέας Γεωργίου - Και τρίτη σειρά την επόμενη σεζόν!

Τι ετοιμάζει για τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου; Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Δευτέρας, "Στη Φωλιά των ΚουΚου", ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη δημιουργία όχι δυο, αλλά τριών νέων σειρών που θα ακολουθήσουν τη μετά "Τατουάζ" εποχή. 


Αυτή τη στιγμή ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα των δύο πρώτων επεισοδίων της νέας καθημερινής σειράς στην οποία όπως φαίνεται θα πρωταγωνιστήσουν η Πέμη Ζούνη, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά και η Θάλεια Ματίκα, για την οποία το μόνο που λείπει είναι να βρει τηλεοπτική στέγη. 

Στον Alpha Κύπρου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα "Αστέρια στην Άμμο", μια νέα σειρά παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, η οποία δεν αποκλείεται να προβληθεί και σε κάποιο ελληνικό κανάλι. Έκπληξη και εδώ αποτελούν τα πρόσωπα τα οποία έχουν "κλείσει" με τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς ο Πέτρος Λαγούτης, η Μυρτώ Αλικάκη, η Λία Βίσση, ο Ρένος Ρώτας, η Σοφία Βογιατζάκη, η Κατερίνα Μισιχρόνη και ο Άρης Πλασκασοβίτης πρόκειται να αναλάβουν πρωταγωνιστικούς αλλά και βασικούς ρόλους. 

Η έκπληξη ωστόσο βρίσκεται στο τρίτο δημιούργημα του Ανδρέα Γεωργίου, καθώς στα σκαριά βρίσκεται και τρίτη σειρά η οποία θα είναι εβδομαδιαία και για την οποία ακούγονται έντονα τα ονόματα του Νίκου Πολυδερόπουλου, της Εβελίνας Παπούλια και του Θεοχάρη Ιωαννίδη. 

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)