Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η απάντηση στις φήμες ετών! "Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς"


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλάει για τη σχέση ζωής με τη Ζέτα Μακρυπούλια, λίγο πριν συμπληρώσουν δέκα χρόνια κοινής πορείας.


Ο διάσημος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μίλησε στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο για τη ζωή του σήμερα, την περίοδο της τεράστιας επιτυχίας, αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου και της απόκτησης ενός παιδιού.

«Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι η οικογένεια. Το θεωρώ απαραίτητο για την προσωπική ολοκλήρωση. Δεν θέλω να με αγχώνει, γιατί είναι κάτι που έχω στο μυαλό, είναι στην ιδιοσυγκρασία μου και, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες, νομίζω πως θα γίνει με κάποιον τρόπο» παραδέχθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Πώς είναι η ζωή του μετά από σχεδόν μία δεκαετία στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια; «Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται» εξομολογήθηκε.

Τι λέει ο ίδιος για τις φήμες χωρισμού; «Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα» απάντησε.

Τελικά ζηλεύει τη Ζέτα Μακρυπούλια; «Η ζήλια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη. Η μεγάλη δόση βλάπτει. Τη χρησιμοποιώ, αλλά σε μικρές δόσεις» σχολίασε σχετικά.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr