Ο πρώτος κριτής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο"

Το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" θα συνεχιστεί για ακόμα μια σεζόν στο ΣΚΑΪ. Αν και αναφορές ήθελαν το show να μπαίνει στον "πάγο" ή να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν το πράσινο φως δόθηκε για τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ποιοι όμως θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή και ποιος θα το παρουσιάσει; 

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Peoplegreece.com, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Λιανός. Όσον αφορά στα μέλη της κριτικής επιτροπής η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής: ο Γιώργος Καπουτζίδης θα καθίσει ξανά στην καρέκλα του Ταλέντου αφήνοντας, για λίγο, πίσω τη μυθοπλασία. Συγκεκριμένα, τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης βρισκόντουσαν σε συζητήσεις για ένα νέο σίριαλ, το κανάλι θέλει να επενδύσει στη μυθοπλασία, το οποίο όμως πήρε παράταση λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ηθοποιού. 

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης, οι άλλοι δυο κριτές, βρίσκονται σε συζητήσεις για διάφορα projects με το κανάλι και την Acun Media, αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαρία Μπακοδήμου η οποία δεν θα συνεχίσει με το Power of Love αλλά έχει πολύ καλές σχέσεις με την εταιρία παραγωγής και το κανάλι, βρίσκεται σε συζητήσεις για δυο εκπομπές, ένα γυναικείο late night show και ένα δικό της concept. Ο Σάκης Τανιμανίδης, επίσης, ο οποίος μάλλον δε θα παρουσιάσει ξανά το Survivor, αφού δεν θα υπάρξει επόμενος κύκλος – με μόνη εξαίρεση να γίνει το "Survivor All Stars" που θεωρείται δύσκολο – έχει προτείνει στο κανάλι να κάνει μια ταξιδιωτική εκπομπή. 

Μέχρι στιγμής και οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι χωρίς να έχει αποφασιστεί αν θα υλοποιηθούν οι προτάσεις τους και πότε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συμβαλλόμενοι έχουν κάθε καλή πρόθεση για να συνεργαστούν. 

Συνεπώς το αν θα παραμείνουν οι Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης στη θέση της κριτικής επιτροπής εξαρτάται άρρηκτα από τα παραπάνω. Αν συμφωνήσουν με το κανάλι για τα νέα τους projects, το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" θα βρεθεί στην αναζήτηση νέων προσώπων για να καθίσουν δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη αν αυτό δεν κατέστη δυνατό θα βρεθούν ξανά σε συζητήσεις με το κανάλι για τη θέση τους στην κριτική επιτροπή του show. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, επίσης, το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" θα αλλάξει μέρες προβολής. Δεν θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα αλλά μία. 

Τέλος, τονίζουμε πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για τις τελικές υπογραφές και όλα όσα αναφέρουμε είναι προφορικές συμφωνίες και διαβεβαιώσεις. 

Πηγή: peoplegreece.com (ΠΕΝΥ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ)