Έβελυν Καζαντζόγλου: Η σχέση της με τη μόδα και το στυλ

Η ζωή της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα μεγάλο ταξίδι, αγαπά τις διαφορετικές κουλτούρες, τις μελετά και τις αναλύει. Το ίδιο κάνει και με τη μόδα.


Μιλώντας στο Moonblast αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τα ψηλοτάκουνα, το άρωμα που δεν αλλάζει με τίποτα, τα στυλιστικά ατοπήματα που κατά καιρούς έχει υποπέσει αλλά και τι είναι αυτό που δεν θα φορούσε ποτέ. 

Το πιο κλασικό κομμάτι που έχεις αγοράσει; 
Μια Fendi τσάντα που αγόρασα όταν ήμουν 20 ετών και τώρα ξανά βγήκε στη μόδα. Την ξέθαψα από την ντουλάπα και την κρατάω ξανά. 

Με ύψος 1.79 αναρωτιέμαι αν φοράς τακούνια. 
Τα λατρεύω τα τακούνια, πάνω από 10 πόντοι πάντα, θα ήθελα να μπορώ να κυκλοφορώ συνεχώς με ψηλοτάκουνα αλλά δεν είναι εφικτό. Δε μου αρέσει τίποτα ντεμί. Ή θα φοράω 12ποντα ή sneakers. 

Με τέτοια πόδια και αυτό το ύψος φαντάζομαι αγαπάς και τις μίνι φούστες. 
Κι όμως θα σε απογοητεύσω. Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που υποστηρίζουν ότι τα κάλλη πρέπει να τα δείχνουμε. Εγώ νιώθω ότι πρέπει να κρύβω τα πόδια μου. Αγαπώ τις παντελόνες, με κάνουν να νιώθω άνετα, και αυτό είναι που μετράει. 

Σε στυλιστικά ατοπήματα έχεις υποπέσει; 
Φυσικά! Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί φορούσα μαύρο μολύβι μέσα από το μάτι που δε μου πάει καθόλου ή αυτές τις μπλε σκιές. Κοιτάζω φωτογραφίες ακόμα και πριν 3 χρόνια και αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν όταν έβγαινα από το σπίτι. 

Υπάρχει κάτι που δε θα φορούσες ποτέ; 
Έχω καταλήξει πως δεν πρέπει να ξανά φορέσω φιάπα. Μου δίνουν ένα παραπάνω ύψος και όγκο που δεν με κολακεύει. 

Άρωμα αλλάζεις συχνά; 
Άρωμα δεν αλλάζω ποτέ. Φοράω το Stella της Stella McCartney από 16 ετών. 

Πηγή: peoplegreece.com