Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή

Το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" αναμένεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ και έρχεται με...σαρωτικές αλλαγές. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου".


Τη Δευτέρα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε σχετικά με την αρχική σκέψη να μην ξεκινήσει από Σεπτέμβρη, αλλά να πάει στο δεύτερο μέρος της σεζόν. 

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στις αλλαγές σχετικά με την προβολή του. "Πρώτον, δεν θα είναι δυο φορές την εβδομάδα γιατί, πέρυσι δυσκολεύτηκαν να βρουν ταλέντα με αποτέλεσμα τα πρόσωπα που έφτασαν στον τελικό να μην είναι ταλέντα πρώτης γραμμής", σημείωσε. 

Αλλαγές όμως αναμένονται και στην κριτική επιτροπή. "Το πρόσωπο που λέγεται ότι δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, γιατί αφενός θα έχει το Voice και αφετέρου έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΪ και ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Επίσης, από ό,τι λέγεται ούτε η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα είναι στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", γιατί ο ΣΚΑΪ έχει άλλα σχέδια για αυτήν", αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Πηγή: peoplegreece.com