Ελένη Μενεγάκη - Η αλήθεια και οι φήμες γύρω από το συμβόλαιό της με τον Alpha

Τι συμβαίνει μεταξύ του Alpha και της Ελένης Μενεγάκη; Μπορεί να ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διάθεση του Alpha να επαναδιαπραγματευτεί με τη διάσημη παρουσιάστρια τους όρους του συμβολαίου της. 

Σύμφωνα με το "TV Έθνος", κύκλοι του σταθμού χαρακτηρίζουν το συμβόλαιο της "βασίλισσας" ως ένα από "τα υψηλότερα εν ενεργεία συμβόλαια της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής (!) τηλεόρασης". 

Και ενώ οι φήμες θέλουν τη (νέα) διοίκηση του Alpha να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί στο τέλος της φετινής σεζόν το συμβόλαιο της, αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ως εκ τούτου θεωρείται απίθανο μέχρι τότε να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή σε ένα τέτοιο ισχυρό συμβόλαιο. 

Την ίδια σκέψη, μάλιστα, επιβεβαιώνουν και πηγές του Yupiii που θεωρούν απίθανο να γίνει κάποια τροποποίηση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη, ενώ την ίδια στιγμή καθίσταται σαφές πως για να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)