Πέννυ Μπαλτατζή - Γιατί είπε όχι στο YFSF

Η Πέννυ Μπαλτατζή απαντά στο περιοδικό People για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι ξεχωριστό, απίθανο ή αστείο.
Τελευταία φορά που... 

Άκουσες τραγούδι σου στο ράδιο; 
Σήμερα, στο ταξί. Πήγαινα στο στούντιο και έπαιζε το "Ένα φιλί". Χαμογέλασα και το σιγοτραγουδούσα, όταν ο ταξιτζής μού είπε: "Έχεις καλή φωνή, να πας σε κανένα talent show!". 

Σου πρότειναν να πας σε talent show; 
Πριν από δύο μήνες για το Your Face Sounds Familiar. Δεν είχα ιδέα γιατί με σκέφτηκαν, μέχρι που είδα τους διαγωνιζόμενους και κατάλαβα ότι, ως επί το πλείστον, ήταν παιδιά της δικής μου γενιάς. Απάντησα αρνητικά διότι δεν ήθελα να διαγωνιστώ. 

Ήρθες σε δύσκολη θέση από μια ερώτηση; 
Παλιά, όταν με ρώτησαν για τον θάνατο του αδελφού μου πριν από συναυλία σε μια επαρχιακή πόλη. Η κοπέλα ήταν γνωστή του και επέμενε να μάθει πώς μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ενώ ήμουν ευγενική εκείνη προσπαθούσε να "ψαρέψει" διάφορα. Η αδιακρισία της με εκνεύρισε. 

Ακολούθησες έναν διάσημο στο Instagram; 
Τον Alex Honnold πριν από δύο μήνες, που αναρριχήθηκε χωρίς σχοινί στο Γιοσέμιτι. Τον θαυμάζω για την τρέλα και την πειθαρχία του. Δεν με ακολούθησε κι αυτός, δυστυχώς. 

Δέχτηκες ένα ρομαντικό δώρο-έκπληξη από τον άντρα σου; 
Πριν από τρεις μήνες, όταν μπήκα στο σπίτι ύστερα από περιοδεία και με περίμενε ένα κουτάβι. Είχα δακρύσει, γιατί ήταν ό,τι πιο αξιολάτρευτο έχω δει. Με τον Χρήστο είμαστε τρία χρόνια παντρεμένοι και έχουμε πια τη σκυλίτσα μας (Σελίνα), έναν παπαγάλο (Λιάκο) και ένα καρδερινάκι (Φίλιππο). 

Ο νέος της δίσκος με τίτλο "Ένα Φιλί" θα κυκλοφορήσει προσεχώς από την Panik Oxygen.

Πηγή: peoplegreece.com