Έλλη Στάη - Με δική της εκπομπή στη βραδινή ζώνη του OPEN

Οι φήμες έγιναν πράξη και η Έλλη Στάη αποκτά τη δική της εκπομπή στη βραδινή ζώνη του OPEN. H "σιδηρά κυρία" της ενημέρωσης αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής "OPEN Mind" που θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα στη late night ζώνη του καναλιού. 


Τι είναι το "OPEN Mind"; 

Πρόκειται για "ένα διαφορετικό talk show που έρχεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας, σε μια προεκλογική περίοδο, η οποία αναμένεται εξόχως ενδιαφέρουσα και...εκρηκτική! Φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. 

"Στο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα σκηνικό της εκπομπής, η Έλλη Στάη θα φιλοξενεί όχι μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, που θα φέρουν την ανεξίτηλη σφραγίδα της, αλλά και  ανθρώπους που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή" συνεχίζει το δελτίο Τύπου του ΟPEN. 

OPEN Mind με την Έλλη Στάη κάθε Πέμπτη στις 23:00 στο OPEN

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)