Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη συνέντευξη για το My Greece & η αυστηρή απάντηση στον Λευτέρη Λαζάρου


Λίγα εικοσιτετράωρα πριν κάνει πρεμιέρα το "My Greece" στο Open, η Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια πλέον μιλά για το νέο της εγχείρημα.


«Κατ’ αρχήν, αυτή η εκπομπή είναι ταξιδιωτική και ο σκοπός της είναι να παρουσιάσει τον τόπο που κάθε φορά επισκέπτομαι, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Η γαστρονομία είναι ένα από τα κομμάτια που μπορεί να χαρακτηρίζουν έναν τόπο. Παράλληλα, είναι οι ομορφιές του, η ιστορία που προηγείται, οι άνθρωποι και ό,τι συνθέτει τον πολιτισμό του και γεφυρώνει το χθες με το σήμερα» δήλωσε η Ελληνίδα σταρ στο περιοδικό «Τηλέραμα» και τη Χριστίνα Αλεξίου, εξηγώντας: «Το κίνητρό μου ήταν ότι ακόμα κι εγώ, που έχω ταξιδέψει αρκετά στην Ελλάδα λόγω της δουλειάς μου, δεν την ξέρω τόσο καλά όσο θα έπρεπε και θέλησα να φωτίσω μέσα από αυτή την εκπομπή την ομορφιά και τη μοναδικότητά της».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν σκέφτηκα να κάνω την εκπομπή δεν είχα στο μυαλό μου το πώς θα κερδίσω το ενδιαφέρον του κόσμου. Όταν χαρακτηριστικά με ρώτησε μια φίλη μου, που είναι στον χώρο της τηλεόρασης, σε ποιο κοινό απευθύνεται η εκπομπή αυτή, της απάντησα εκείνη την ώρα ότι εγώ θέλω να κάνω μια εκπομπή για την Ελλάδα, τη χώρα μου, όπως την κοιτάζουν τα δικά μου μάτια. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα ποτέ με βάση την τηλεθέαση! Σωστό ή λάθος, θα το δείξει ο χρόνος» εξήγησε η Δέσποινα Βανδή.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Λευτέρη Λαζάρου για την είδηση της ανάληψης μιας τέτοιας εκπομπής από εκείνη, η Δέσποινα Βανδή τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή σε ένα γύρισμα κάποιος μου το είπε, αλλά θεωρώ ότι ο κ. Λαζάρου είχε λάθος πληροφορίες. Δεν υποδύομαι τον σεφ. Υπάρχει σεφ στην εκπομπή και είναι ο Βαγγέλης Δρίσκας. Αλλά ως προς το μαγείρισσα, απ’ ό,τι μου λένε ο άντρας μου, τα παιδιά μου και οι φίλοι μου, είμαι καλή! Μέχρι εκεί τα καταφέρνω! Ανήκω στην κατηγορία των κλασικών μαμάδων, που εργάζονται και μαγειρεύουν και φροντίζουν την οικογένειά τους».

ΠΗΓΗ: yupiii.gr