Μυρτώ Αλικάκη: Ο ρόλος που τη σημάδεψε, η σχέση με τον Λαγούτη και το νέο βήμα με τον Γεωργίου

Για όλα μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο "Μετά τα Μεσάνυχτα" του Alpha και άνοιξε τα χαρτιά της τόσο για την επαγγελματική της πορεία όσο και για την προσωπική της ζωή.


Μιλώντας για έναν από τους πιο εμβληματικούς της ρόλους στην ελληνική τηλεόραση που δεν ήταν άλλος από την Αναστασία στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η Μυρτώ Αλικάκη εξήγησε πως δεν μπόρεσε να συνειδητοποιήσει εξ' αρχής την επιτυχία και την απήχηση που είχε ο συγκεκριμένος ρόλος, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα και ως "τρομακτικό".

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την οικογενειακή και προσωπική της ζωή, μια και παρά το γεγονός ότι είναι πολιτισμένα χωρισμένοι με τον Πέτρο Λαγούτη δεν έχουν πάρει διαζύγιο, έχοντας φυσικά ως προτεραιότητά τους τους δυο γιους τους ηλικίας 16 και 13 ετών.

Τέλος, επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα που θα είναι και πάλι με το συγγραφικό δίδυμο του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, για το οποίο ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε να αλλάξει "πρόσωπο".


Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)