Μιμή Ντενίση - Όσα αποκάλυψε στη Μελέτη: Τα πρώτα βήματα, η απώλεια που τη στιγμάτισε, η Μαριτίνα και το κεφάλαιο Λαζόπουλος

Για όλα μίλησε η Μιμή Ντενίση στην τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση κάθισε στην πολυθρόνα του "Μετά τα Μεσάνυχτα" και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Τα πρώτα βήματα στο χώρο της υποκριτικής, ο θάνατος του Αντώνη Τρίτση αλλά και η λατρεία στην κόρη της Μαριτίνα ήταν μόνο μερικά από τα θέματα της συνέντευξης. 

Σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος απάντησε πως "υποσυνείδητα το ήξερα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός αλλά επειδή ο μπαμπάς μου ήταν στρατηγός και πολύ αυστηρός, δεν θα τολμούσα να βάλω στο μυαλό μου σίγουρα τη σκέψη ότι πάω για ηθοποιός" αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ήθελε να γίνει διπλωμάτης και να ασχοληθεί με τη διεθνή πολιτική κάτι για το οποίο ο πατέρας της την απέτρεψε. 

Αναμφισβήτητα, ένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή της ήταν ο χαμός του Αντώνη Τρίτση και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μια απώλεια που όπως εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη, τη "διέλυσε". 

"Δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει ούτε το κοινό σε σχέση με εμένα, γιατί πάντα είμαι χαμογελαστή και δραστήρια, δεν νομίζω αν δεν έχει περάσει κάποιος κάτι αντίστοιχο πόσο μεγάλο τραύμα είναι αυτό για μια γυναίκα (...) Το να γίνεται κάτι τόσο ξαφνικό και ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον γάμο μας, είναι αδύνατον να μη σημαδέψει τη ζωή σου. Είναι κάτι που μένει για πάντα. Εμένα τότε με αποσυντόνισε, με "διέλυσε" γιατί ήταν ο πιο συμβατός με μένα" δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η επιθυμία της κόρης της Μαριτίνας να έχει ένα πατρικό πρότυπο στη ζωή της, οδήγησε τη Μιμή Ντενίση στα σκαλιά της εκκλησίας με τον Σωτήρη Πολύζο, που όπως εξήγησε η ίδια δεδομένου της πολύχρονης φιλίας τους ήταν δύσκολο αυτή να μετατραπεί σε έρωτα και έτσι ο γάμος τους τελείωσε. Παρ' όλα αυτά ακόμα και σήμερα τόσο η ίδια όσο και η κόρη της διατηρούν άριστες σχέσεις μαζί του. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την απόφασή της να αποκτήσει τη Μαριτίνα μια επιλογή που χαρακτήρισε καρμική, μια και ήρθε σε μια εποχή που η ίδια είχε χάσει τον άνθρωπο της ζωής της και ένιωθε μόνη της. Η ίδια μίλησε με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια για εκείνη τονίζοντας πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της, ένας "θησαυρός". 

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί και για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο, ένας κύκλος που όπως τόνισε η ίδια έκλεισε! "Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος, τελείωσε! Εγώ μέσα μου δεν κρατάω ούτε κακία, ούτε πικρία, αλλιώς θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος τώρα (...) Ποτέ δεν θυμάμαι ποιος έχει πει για μένα κάτι, γιατί δεν με αφορά! Είναι σαν να έχω από μικρή μια φυσική ωτοασπίδα. Η κακία, όχι μόνο δεν μπαίνει μέσα μου αλλά ούτε από τα αυτιά μου δεν περνάει!" δήλωσε μεταξύ άλλων. 

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)