Άννα Μαρία Βέλλη: Μιλά ανοιχτά για τις διαφωνίες με τον Κωστόπουλο και το μέλλον στο "Όλα Λάθος"

Τελικά τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Πέτρο Κωστόπουλο;Η παρουσιάστρια του OPEN βρέθηκε στο The 2Night Show, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της τηλεοπτικό πρόσωπο με την κανονική έννοια του όρου, αλλά μία YouTuber με έμφαση στην κωμωδία. 

Με αυτή την ιδιότητα, λοιπόν, φαίνεται πως είπε "ναι" στην πρόταση του καναλιού για να συμμετάσχει στο "Όλα Λάθος" και αυτή την ιδιότητα θα υπερασπιστεί όσο επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. 

Ουσιαστικά, η Άννα Μαρία Βέλλη επανέλαβε όσα είχε πει στη "Φωλιά των ΚουΚου" περί άσχετης διαφωνίας της με τον Πέτρο Κωστόπουλο που δεν είχε να κάνει με τη θέση της στην εκπομπή, ενώ τόνισε πως από την πρώτη εκπομπή αντιλήφθηκε πως δεν μπορεί να βρεθεί σε ένα πάνελ σχολιάζοντας gossip ειδήσεις παρά μόνο να επιστρατεύει το ειρωνικό της χιούμορ, αφού η "ειρωνεία" είναι το μεγάλο της ταλέντο όπως είπε. 

Την ίδια στιγμή, η ίδια σχολίασε πως η εκπομπή θέλει αρκετές διορθωτικές κινήσεις για να συνεχίσει κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, ενώ αποκάλυψε πως η Ιωάννα Τούνη τελικά δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά ως συνεργάτιδα στο "Όλα Λάθος". 

Έτσι, η Άννα Μαρία Βέλλη, αν και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για το επόμενο Σάββατο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να αποχωρήσει από την εκπομπή στο άμεσο μέλλον. Σίγουρα βέβαια όποια απόφαση και να πάρει θα έπεται της συνάντησής της με τους ανθρώπους του καναλιού.

Πηγή: yupiii.gr (Κωνσταντίνος Αντωνάτος)