Η ηθοποιός που μπαίνει στο νέο κύκλο του Λόγω Τιμής: Με ποιον πρωταγωνιστή θα δημιουργηθεί ειδύλλιο;

Η σειρά Λόγω Τιμής που καθήλωσε πολλούς Έλληνες τηλεθεατές επιστρέφει σύντομα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αρκετοί είναι οι νέοι ηθοποιοί που θα μπουν στη σειρά παράλληλα με τους αγαπημένους επτά πρωταγωνιστές.

Μία εξ αυτών και η Λουκία Μιχαλοπούλου, η οποία εντάσσεται στο καστ και κάνει αποκαλύψεις για το ρόλο της. Μιλώντας στο MY TV αποκαλύπτει την ύπαρξη ειδυλλίου στο οποίο εμπλέκεται! Μάθαμε ότι θα είσαι ένα από τα νέα πρόσωπο που εντάσσονται στο πρωταγωνιστικό καστ του "Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά". Πώς προέκυψε η συνεργασία; 
Με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου συναντηθήκαμε στον "Φεγγίτη", όπου έκανε αυτή την ωραία μετάφραση, και αγαπηθήκαμε πολύ! Ήταν συγκινητικό το πώς ήταν μέσα στις πρόβες και στην παράσταση. Το "Λόγω τιμής" είναι μια σειρά που έχει αφήσει τη δική του ιστορία. Εγώ με την τηλεόραση είχα και έχω τις επιφυλάξεις μου, όμως σε ένα σενάριο της Μιρέλλας δεν θα μπορούσα να πω "όχι". Έτσι, με μεγάλη χαρά, δέχτηκα αυτή την πρόταση. 

Τι μπορείς να μας αποκαλύψεις για τον ρόλο σου; 
Δεν ξέρω ακόμα τι θέλει να αποκαλύψουμε και τι όχι η Μιρέλλα, οπότε το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι κάτι γίνεται με τον Άρη (Γιώργο Πυρπασόπουλο). Σύντομα θα αρχίσουμε τα γυρίσματα και πιστεύω θα είναι μία πολύ ωραία δουλειά!