Κωστόπουλος - Σταμάτη - Ράλλη: Συνεργασία - έκπληξη; Οι πρώτες πληροφορίες

Τι ενώνει τη Νικολέττα Ράλλη, τη Σάσα Σταμάτη και τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Πέμπτης "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και τα τρία αυτά πρόσωπα έχουν δεχθεί πρόταση προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αναλάβουν την ίδια εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Open. 

Από τη μία ο σταθμός επιθυμεί το συγκεκριμένο πρότζεκτ να βγει στον αέρα μέσα σε 15 ημέρες, προκειμένου να μπει στη μάχη του ανταγωνισμού και να "κοντράρει" το αντίστοιχο πρόγραμμα του του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού. Από την άλλη ωστόσο τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν φαίνεται να έχουν κάνει κινήσεις που να υποδηλώνουν την αποδοχή της πρότασης. 

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη δεσμεύεται με τον ΑΝΤ1 με συμβόλαιο το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ και η Σάσα Σταμάτη ανήκει ακόμη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. 

Όσο για το όνομα της εκπομπής, η Μαριλού Ρεπαπή ανέφερε πως τα δημοσιεύματα θέλουν την εκπομπή να ονομάζεται "Όλα Λάθος", ένας τίτλος που μπορεί όπως είπε να αποδειχθεί προφητικός και να χαρακτηρίσει και τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)