Γρηγόρης Γκουντάρας: Τέλος από τον Alpha μετά από 14 χρόνια! Αποχαιρετισμός με αιχμές, καμία αναφορά στη Μενεγάκη


Παρελθόν από τον Alpha αποτελεί πλέον ο Γρηγόρης Γκουντάρας έπειτα από 14 χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό.


Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε μερικούς από τους συνεργάτες του, προσωπικά όμως μόνο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος πέρα από επαγγελματικά του στάθηκε και σε προσωπικό επίπεδο.

Ωστόσο, στο κείμενό του δεν κάνει καμία αναφορά στην επί χρόνια συνεργάτιδά του Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι σχέσεις τους πλέον δεν είναι οι καλύτερες, αλλά ούτε και στην Ελένη Τσολάκη με την οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Alpha.

«Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1... το ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Δ ονύση, Φίντο ,Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της... Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας ,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε...). Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλά\u203c\ufe0f Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr