Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΑΝΤ1 platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain

Ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική του παρουσία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ο ΑΝΤ1 γίνεται platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain ενδυναμώνοντας περαιτέρω το συνολικό της όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η Global Sustain είναι ένας οργανισμός που προσφέρει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική, τη διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ο ΑΝΤ1 στην πολύχρονη διαδρομή του επιμένει να επενδύει στην προσφορά, την αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα παραμένοντας σταθερά προσηλωμένος στην κοινωνία και το όραμά του γι' αυτή. 

Με περισσότερες από 200 δράσεις προσφοράς και 4,000 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της 30χρονης παρουσίας του, θέτει υψηλά στη λίστα των στόχων του το κοινωνικό όφελος και στέκεται δίπλα στον πολίτη, αναδεικνύει φορείς και ομάδες που χρήζουν άμεσης υποστήριξης ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους και κινητοποιεί τους πολίτες να κάνουν την αλληλεγγύη, πράξη. 

Από κοινού, ΑΝΤ1 και Global Sustain, θα συνεχίσουν να πράττουν κοινωνικά υπεύθυνα με σκοπό τον σεβασμό προς την κοινωνία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόσκληση συμμετοχής στο 3ο Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών και στο 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού

Το θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Athstage Festival Θεατρικών δημιουργών που θα διεξαχθεί στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή τον Ιούλιο του 2016 και κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε θιάσους και ομάδες για συμμετοχή. Παράλληλα ανακοινώνεται για πρώτη φορά το 1ο Athstage Festival Μουσικής και Χορού για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αφορούν στις τέχνες αυτές.

Χατζηγιάννης: Σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών συζητήθηκε την Τετάρτη η υπόθεση του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, για το πρόστιμο των τεσσάρων και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί σχετικά με τα εμβάσματα που είχε στείλει στην Κύπρο, τη διετία 2010-2011.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης από το Τατουάζ

Την πρόθεσή του να μην συνεχίσει του χρόνου στο δημοφιλές σήριαλ "Το Τατουάζ" ανακοίνωσε ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be και τον δημοσιογράφο Θεόδουλο Παπαβασιλείου, είπε πως θέλει χρόνο ώστε να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Όταν το Χόλιγουντ ανακάλυψε τα Άγια Πάθη

Κάποτε η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα ερχόντουσαν με τη μοσχοβολιά των Πασχαλιών, την ευχάριστη ταραχή που προκαλεί η άνοιξη, τη θρησκευτική κατάνυξη που πέρναγε απ' τις μεγαλύτερες ηλικίες στις νεότερες, τις εκκλησίες που ζωντάνευαν, τα έθιμα, που πέρναγαν από γενιά σε γενιά, τα σχέδια για την ολιγοήμερη επιστροφή στο χωριό.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Εορταστικό Ρουκ Ζουκ και Still Standing για καλό σκοπό!

Φέτος τα Χριστούγεννα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και Still Standing παίζουν για τα παιδιά του οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και εξασφαλίζουν τη διατροφή τους για τα επόμενα χρόνια! Όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων, καθημερινά, από Δευτέρα 25 με Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 15.00 και 18.00 στον ANT1! Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, "Κάθε Παιδί, Μία Αγκαλιά".