Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΑΝΤ1 platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain

Ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική του παρουσία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, ο ΑΝΤ1 γίνεται platinum μέλος του δικτύου της Global Sustain ενδυναμώνοντας περαιτέρω το συνολικό της όραμα για ένα βιώσιμο μέλλον.

Η Global Sustain είναι ένας οργανισμός που προσφέρει λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εταιρική υπευθυνότητα, την πράσινη οικονομία, τις υπεύθυνες επενδύσεις, την επιχειρηματική ηθική, τη διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ο ΑΝΤ1 στην πολύχρονη διαδρομή του επιμένει να επενδύει στην προσφορά, την αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα παραμένοντας σταθερά προσηλωμένος στην κοινωνία και το όραμά του γι' αυτή. 

Με περισσότερες από 200 δράσεις προσφοράς και 4,000 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος, ο ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της 30χρονης παρουσίας του, θέτει υψηλά στη λίστα των στόχων του το κοινωνικό όφελος και στέκεται δίπλα στον πολίτη, αναδεικνύει φορείς και ομάδες που χρήζουν άμεσης υποστήριξης ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους και κινητοποιεί τους πολίτες να κάνουν την αλληλεγγύη, πράξη. 

Από κοινού, ΑΝΤ1 και Global Sustain, θα συνεχίσουν να πράττουν κοινωνικά υπεύθυνα με σκοπό τον σεβασμό προς την κοινωνία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

32 επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική, γυμνή φωτογράφηση φιλοξενεί το περιοδικό "ADORE" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και άλλους 31 επώνυμους, οι οποίοι... βγαίνουν από τα ρούχα τους –για καλό σκοπό!

Η Δήμητρα Σταθοπούλου μας προσκαλεί σ’ ένα συγκινητικό μουσικό ταξίδι

Μια πολύ ζεστή και όμορφη φωνή, που μετράει ήδη στο μουσικό βιογραφικό της πολλές και σημαντικές συνεργασίες. Με προσεχτικά βήματα και επιλογές που την πάνε κάθε φορά κι ένα βήμα παραπέρα, η Δήμητρα Σταθοπούλου αγαπά να μαθαίνει, να ακούει, να ερμηνεύει, να ζει. Αγαπά και σέβεται τη μουσική. Τη συναντήσαμε με αφορμή το κινηματογραφικό ταξίδι που ετοιμάζει με τον Μίμη Πλέσσα στο Ρυθμός Stage και μιλήσαμε για τους μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές, για την πορεία της και τις προσδοκίες που έχει από τη μουσική του σήμερα…

"ΡΟΥΑ ΜΑΤ": Η νέα, καθημερινή ερωτική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1

Ο έρωτας είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Θέλει σκέψη, στρατηγική και στο τέλος…νικητής είναι μόνο ένας! Στη νέα, συναρπαστική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο γυναίκες και έναν άντρα θα πλαισιωθεί από ανταγωνισμό, ζήλια και πάθος και θα τους φτάσει στα άκρα.

Κατερίνα Λιόλιου: Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πρώτου της video clip

Την Κατερίνα Λιόλιου τη γνωρίσαμε μέσα απ΄το "Voice". Εκεί είδαμε τον τέλειο  συνδυασμό  πολύ καλής φωνής και  πολύ καλής εμφάνισης. Στο πρώτο της video clip  ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος φρόντισε ώστε και η εικόνα του "everything about you", της μεγάλης αυτής ραδιοφωνικής επιτυχίας, να είναι μοναδική! Η Κατερίνα μαγνητίζει το φακό, σε ένα σενάριο που θα μπορούσε να έχει και τον τίτλο "hangover".