Αντώνης Κανάκης: Μιλά πρώτη φορά για το νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΪ & τα reality που δεν ταιριάζουν με την αισθητική του


Για τη νέα του τηλεοπτική στέγη μίλησε ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του "Ράδιο Αρβύλα" στον ΣΚΑΪ.


Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στον Γρηγόρη Μελά και το newsit και ρωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται ο ίδιος το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ φιλοξενεί προγράμματα που δεν ταιριάζουν με την αισθητική του αναφερόμενος φυσικά στα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali. 

Διάβασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του: 

To πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι φουλ... με ριάλιτι. Και -γνώμη μου- μιάς αισθητικής που δεν έχει σχέση με αυτή που πρεσβεύεις με τις εκπομπές σου [...] Σε προβληματίζει ότι είσαι σε ένα «μαγαζί» που μεγάλο μέρος της «πραμάτειας» του είναι... αντίθετο με τη δική σου γραμμή; Δεν έπαιξε ανασταλτικό ρόλο στην επιλογή σου;

Πολύ καλή ερώτηση που την έχω κάνει πολλές φορές στον εαυτό μου για όλα τα κανάλια της τηλεόρασης. Με βασανίζει πολύ αυτό που ρωτάς, αφού είναι φανερό πως είμαι αντίθετος με τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα για πολλούς λόγους. Έχω καταλήξει, αν και μέσα μου συνεχίζω να δυσκολεύομαι, ότι με αυτή τη λογική μάλλον θα πρέπει να σταματήσουμε τελείως να κάνουμε τις εκπομπές μας, γιατί παντού σχεδόν υπάρχουν παρόμοια τηλεοπτικά φαινόμενα.

ΠΗΓΗ: yupiii.gr