Στέλιος Κουδουνάρης - Η συνεργασία με τη Σπυροπούλου και το ενδεχόμενο να αναλάβει η Σταμάτη το My Style Rocks 3

Πώς ήταν η φετινή του συνεργασία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Λίγο πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks η κάμερα της "Φωλιάς των ΚουΚου" και ο Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν τον Στέλιο Κουδουνάρη σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για τη φετινή συνεργασία του με την Queen Dina παίρνοντας μέρος στο crash test ανάμεσα σε εκείνη και την προκάτοχό της Ευαγγελία Αραβανή. 

"Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι είναι ξανθές. Είναι πολύ όμορφες και οι δύο και πολύ καλές σε αυτό που κάνουν, αλλά τελείως διαφορετικές. Άλλη προσέγγιση πέρυσι, άλλη φέτος. Φέτος απλά γέλασα περισσότερο (...) Υπάρχει η φήμη ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι δύσκολη συνεργάτις. Αλλά φέτος ήταν κυρία. Ερχόταν πρώτη στα γυρίσματα, έφευγε από τις τελευταίες, ώρες ατελείωτες πάνω στα τακούνια, πάρα πολύ συνεργάσιμη" είπε χαρακτηριστικά. 

Πώς αντέδρασε ο ίδιος στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks; Ο ίδιος όπως εξήγησε δεν θα άλλαζε τίποτα, στηρίζοντας έτσι για τη συγκεκριμένη θέση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. 

Δες όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί: http://videos.yupiii.gr/data/videos/a/34/57762_2bf3e31ee956adcabddd046124bc87a0.mp4

Πηγή: yupiii.gr (Ηλίας Δήμος)