Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Kate Middleton μιλά ανοιχτά για τη μητρότητα: "Ήμουν αφελής"

Την περασμένη εβδομάδα, η Kate Middleton εμφανίστηκε στο συνέδριο του Royal Foundation, Mental Health in Education, με σκοπό να συζητήσει ένα ιδιαίτερα προσωπικό της θέμα: τα θέματα ψυχικής υγείας των παιδιών.Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η Kate παρευρέθηκε σε διάφορες συζητήσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας σχετικά με τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης της εκπαίδευσης ψυχικής υγείας σε μαθήματα κατάρτισης των εκπαιδευτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας η δούκισσα του Cambridge άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά και να μοιραστεί κάποιες από τις προσωπικές της εμπειρίες. 

Σύμφωνα με το People, είπε: "Όταν ξεκίνησα - και έχω μάθει πολλά σε πολύ μικρή χρονική περίοδο όσο συνεργάζομαι με οργανισμούς - ήμουν πολύ αφελής ως γονέας για το πόσο σημαντικά είναι ειδικά τα πρώτα χρόνια για το μέλλον των παιδιών. Και πόσο κρίσιμο είναι, όσοι προσέχουν παιδιά σε μία κρίσιμη περίοδο, δάσκαλοι, γονείς και όλοι όσοι τα φροντίζουν, πόσο σημαντικό είναι να το κάνουμε σωστά. Δεν ήξερα μερικά από τα θέματα που ίσως παίρνουμε ως δεδομένα και γνωρίζουν οι ειδικοί, αλλά μπορούμε να το μεταφράσουμε σε εκείνους που δεν έχουν την εκπαίδευση με έναν τρόπο που τα βασικά σημεία να γίνονται ξεκάθαρα". 

Η royal είναι μητέρα τριών: Tου πρίγκιπα George, 5, της πριγκίπισσας Charlotte, 3 και του μικρού πρίγκιπα Louis, 10 μηνών. Η Kate είναι ανοιχτά συνήγορος της ψυχικής υποστήριξης στα μικρά παιδιά και πολλές από τις φιλανθρωπικές της δράσεις επικεντρώνονται σε αυτό τον σκοπό.

Πηγή: jenny.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φιλαρέτη Κομνηνού: Μια ζωή πρωταγωνίστρια

Είναι καλοκαίρι, κινηματογραφικά, φτιάχνει τη βαλίτσα της, γράφει ένα σημείωμα στους γονείς της και φεύγει από το σπίτι της. Εκείνη την ημέρα παύει να αρνείται το πάθος της για το θέατρο για χάρη των άλλων και παίρνει το δρόμο που θα τη βγάλει σε μεγάλα θέατρα, μεγάλους ρόλους, μέχρι και στο μακρινό Μεξικό.

Hollywood made in…Greece!

Είναι Έλληνες και κατέκτησαν το Hollywood. Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είναι εύκολο και συνηθισμένο, αλλά οι συγκεκριμένοι το κατάφεραν και με μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι η Jennifer Aniston, η Nia Vardalos ή η Maria Menounos. Είναι και αυτές, αλλά είναι και οι άλλοι, που μας κάνουν πολύ περήφανους, γιατί είναι δικοί μας, έχουν κάτι από εμάς και μας αρέσει να αισθανόμαστε ότι τα κατάφεραν και πέτυχαν, σε έναν χώρο που δεν χαρίζεται. Το περιοδικό Down Town διαλέγει κάποιους από αυτούς και μας τους παρουσιάζει. Kαι αν κάποιους δεν τους ξέραμε, είναι καιρός, λοιπόν, να τους μάθουμε.

Γιούλικα Σκαφιδά: "Βάζω την προσωπική μου ζωή σε προτεραιότητα"

Η Γιούλικα Σκαφιδά μετράει στο ενεργητικό της πολλές εμπορικές επιτυχίες ωστόσο η αγάπη της για το θέατρο είναι μεγάλη.

Κρίση στο γάμο του Τζέιμι Ντόρναν;

Ο πρωταγωνιστής του Fifty Shades of Grey προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του. Η Αμέλια Γουόρνερ τον ακολουθεί σε κάθε πρεμιέρα και ποζάρει χαμογελαστή δίπλα του στο κόκκινο χαλί. Μόλις σβήνουν τα φώτα όμως αρχίζουν τα προβλήματα.

10 ταινίες που ξυπνάνε τον ταξιδιώτη μέσα μας

Μια ταινία μπορεί να κάνει τον θεατή να ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο της ιστορίας της παρέα με τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις. Υπάρχουν ορισμένες ταινίες όμως, που κυριολεκτικά ξυπνάνε μέσα μας τον ταξιδιώτη (π.χ. υπάρχει περίπτωση να δει κανείς το Mama Mia και να μη θέλει να βρεθεί αυτομάτως σε ένα ελληνικό νησί;) Ας δούμε μερικές από αυτές.

32 επώνυμοι φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS

Μια εξαιρετικά αποκαλυπτική, γυμνή φωτογράφηση φιλοξενεί το περιοδικό "ADORE" της εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και άλλους 31 επώνυμους, οι οποίοι... βγαίνουν από τα ρούχα τους –για καλό σκοπό!