Το Goop, το site της Γκουίνεθ Πάλτροου που μισούμε ν' αγαπάμε, γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το site της Γκουίνεθ Πάλτροου με ολιστικές συμβουλές για πάρα πολύ πλούσιους ανθρώπους, χρειάζεται μεγαλύτερο budget. Και θα το βρει στο Netflix, φυσικά.
Εάν, ως γυναίκα, δεν έχετε σταθερό κύκλο, δοκιμάστε να βάλετε μικρά ακατέργαστα ζαντ και κουαρτς στο αιδοίο σας: θα δουλέψει σαν ρολόι - πιθανότατα Rolex. Εάν η ερωτική σας ζωή έχει πάρει την κατιούσα, κανονίστε με τον/την σύντροφό σας ένα ρομαντικό γουικέντ στην εξοχή. Μην ξεχάσετε, όμως, να πάρετε μαζί το προτεινόμενο, ολόχρυσο σεξουαλικό βοήθημα, αξίας 3.500 ευρώ. Τα οποία, αν είχατε για να διαθέτετε σε σεξουαλικά βοηθήματα, μπορεί να μην είχατε και προβλήματα στην ερωτική σας ζωή έτσι κι αλλιώς. 

Το Goop, το site της Γκουίνεθ Πάλτροου, ξεκίνησε το 2008 ως newsletter που έστελνε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, στη mailing list της κι έχει εξελιχθεί σε new age κολοσσό, αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Προσφέρει ολιστικές συμβουλές για μια καλύτερη ζωή, πιο υγιεινή και ήρεμη, στους ανθρώπους που μπορούν ν' ανταποκριθούν στις πανάκριβες προτάσεις του. Οι υπόλοιποι κερδίζουμε απλώς κάποιες ώρες διασκέδασης, διαβάζοντας τις εξωπραγματικές διαπιστώσεις της Πάλτροου και της ομάδας της. Τώρα, σε συνέχεια των επιτυχημένων podcasts που έφτασαν τους εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η αρχισυντάκτρια του Goop, Ελίζ Λόνεν, σχεδιάζουν να συμπληρώσουν την επιχειρηματική ιδέα τους με μια τηλεοπτική σειρά ντοκιμαντέρ, 30λεπτων επεισοδίων, στο Netflix. Κάθε επεισόδιο θα φιλοξενεί γιατρούς, ερευνητές, εκπροσώπους εναλλακτικών θεραπειών κι άλλα πρόσωπα που μπορούν να μοιραστούν τις σκέψεις τους για τη σωματική και πνευματική υγεία με το κοινό του Goop. 

Όπως εξήγησε η Λόνεν στο Variety, "Συζητούσαμε για το ζήτημα της πλατφόρμας και το πού βρίσκεται το κοινό μας. Βλέπουν Netflix. Κάποια από τα πιο μεγάλα, στρατηγικής σημασίας θέματα που θέλουμε να εκθέσουμε απαιτούν τηλεοπτικό μπάτζετ. Προφανώς, δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης". 

Μέχρι να ξεκινήσει, ωστόσο, η σειρά, την επόμενη χρονιά, θα έχουμε συναντήσει ξανά την Γκουίνεθ Πάλτροου ως Πέπερ Ποτς, στο "Avengers: Endgame".

Πηγή: flix.gr (Λήδα Γαλανού)